Antonio David Flores amb posat seriós

Antonio David Flores, espantat pels efectes del tractament que preocupa la seva filla

Antonio David s'enfrontarà a moments força durs

Antonio David Flores està intranquil perquè Rociíto ha deixat tothom sense paraules després d'entrar al plató de Sálvame Deluxe. La filla de Rocío Jurado es troba més forta que mai, i ja no està disposada que ningú no parli per ella. Així que, de manera contundent, va afirmar que no té gens de por en les decisions que prenguin a partir d'ara la seva família mediàtica.

Fa més d'un any des que es va estrenar la docu-sèrie Contar la verdad para seguir viva i la història de Rociío i Antonio David Flores es va reescriure per complet. Després de l'èxit aclaparador, d'aquesta primera part, ràpidament se'n va confirmar una segona que ja és tota una realitat. I que està a punt de veure la llum a través de Telecinco.

Antonio David sap que el tractament que ha seguit la seva exdona funciona, per això la seva filla té motius per estar preocupada. Sí, perquè la batalla segueix i l'únic que és clar és que cada cop hi ha més damnificats.

Antonio David Flores tem els nous moviments de Rociíto

L'estrena de la segona part, En el nombre de Rocío, ja té data d'estrena. María Patiño era qui ho anunciava al Deluxe. La docu-sèrie veurà finalment la llum demà, amb els capítols 3 i 4. Rociíto, amb una actitud molt més forta i segura de si mateixa, remarcava: «Això no és la teva veritat o la meva veritat, només hi ha una veritat». 

Rocío Carrasco
Antonio David Flores sap què vol fer la seva exdona | MITELE

D'aquesta manera, Rociíto va entrar en directe al programa per explicar als espectadors que l'objectiu d'aquesta segona part era mostrar la veritat que durant tants anys havia estat tacada:

«L'únic que faig és explicar, que se sàpiga la veritat i contestar tot el que han anat dient. Després de com he estat dia rere dia i any rere any, després de sentir barbaritats que no tenen res a veure amb la realitat, arriba un moment que decideixes que això s'acaba», deia contundent.

Rocío Flores, ja va comentar fa uns mesos els durs moments que va viure quan la primera docu-sèrie va veure la llum. Ara, amb la seva mare més forta que mai, la 'influencer' pot ser que hagi d'afrontar moments encara pitjors.

Durant la trucada de Rociíto, els col·laboradors no van dubtar a preguntar-li com afrontava aquesta nova etapa. I és que aquesta nova entrega està principalment dirigida a mostrar la veritable imatge de la seva família més mediàtica. I per tant, aquests no dubtarien a respondre.

«M'enfronto bé, més tranquil·la, millor, força millor i explicant les coses com són. Quan una persona no té res a amagar i les coses són fàcilment demostrables ho vius amb tranquil·litat. Només espero que tot surti bé», afegia.

«Es digui el que es digui i es demostri el que es demostri hi haurà qui ho entengui, qui no ho entengui i hi haurà qui ho entengui i dirà que no. Ells seguiran amb la mateixa versió», explicava Rocío.

▶️ Vídeo del dia

Antonio David Flores intentarà protegir la seva família

Segons la mateixa Rocío, ella està «en pau», perquè té la consciència molt tranquil·la: «Jo amb mi mateixa la tinc, però l'he tingut sempre, perquè cada dia de la meva vida intento anar-me'n al llit sabent que no l'he fet mal a ningú, almenys a consciència».

«No és satisfacció el que sento que se sàpiga la veritat, és tranquil·litat que se sàpiga la veritat. La veritat no agrada doncs ho sento molt, és el que per desgràcia m'ha tocat», sentenciava Rocío.

Muntatge amb fotos d'Antonio David, Rocío Carrasco i Gloria Camila.
La nova docu-sèrie de Rociíto revolucionarà tota la família | Catalunya Diari

«Per mi suposa tranquil·litat, aquesta és la veritat i jo l'exposo, qui se la vulgui creure que se la cregui. Se sentiran la realitat de coses que s'han dit des de fa un munt de temps, que són barbaritats», ha acabat. Així les coses, ja queda només un dia per a l'estrena del segon lliurament de la docu-sèrie, i és clar que una nova guerra està a punt de començar.