Primer pla de Miriam Sánchez, actriu i guanyadora de Supervivientes

Miriam Sánchez parla de David Flores per explicar el seu veto al 'Viernes Deluxe'

Miriam Sánchez ha anunciat que Telecinco ha pres mesures contra ella

Miriam Sánchez està de plena actualitat i Viernes Deluxe l'havia convidada a participar en l'espai per donar les explicacions pertinents. Sálvame n'ha emès unes imatges que deixen poc de marge a l'especulació i vol deixar clar quin és el seu veritable estat. Hi tenia l'oportunitat perfecta, però a l'últim moment han cancel·lat la seva visita al programa.

Miriam Sánchez ha utilitzat les seves xarxes socials per explicar què ha passat: ha rebut una trucada informant-la dels nous plans. Suposadament, els directors del Deluxe no volen que parli de la seva filla petita, per això han deixat de comptar amb ella. L'exconcursant de Supervivientes no comparteix aquest argument perquè aquesta mateixa nit es parlarà de David Flores Carrasco, el fill de Rociíto.

Foto de Pipi Estrada en un photocall.
Miriam Sánchez ha assenyalat el pare de la seva filla perquè hi està molt decebuda. | Europa Press

Miriam ha reconegut que està molt dolguda i que no hi haurà res que compensi el seu dolor, fins i tot es planteja prendre accions legals. Pensa que l'han usada per cridar l'atenció de l'audiència, volen generar contingut utilitzant el seu nom, però sense comptar-hi. No està disposada a estar en silenci, per això s'ha llançat a Twitter a denunciar la crua realitat.

«Després de 72 hores d'entrevistes, després de setmanes de parlar de mi i de la meva filla a la televisió, després de dir que estic malalta. Després de dir que estic boja i després d'anys sense treballar per a Mediaset, milers de coses, em diuen que em desconvocaran. Em diuen que es parla de la meva filla i que no se'n pot parlar, però s'està parlant del fill de Rociíto».

Miriam Sánchez ha denunciat el que està passant

Miriam està cansada de continuar aguantant-ho i assegura que està disposada a prendre mesures, no es deixarà trepitjar per ningú més. Creu que Pipi Estrada, la seva exparella i el pare de la seva filla, s'està aprofitant i vol explicar tot el que ha patit en silenci. Li ha molestat que Telecinco hagi prescindit de la seva presència posant sobre la taula un argument que, segons el seu punt de vista, no té validesa.

Sánchez creu que al Deluxe parlen de David Flores amb total llibertat i que podrien fer el mateix amb la seva filla, però no volen. Pel motiu que sigui li han trucat per cancel·lar la seva entrevista poc abans de sortir a plató i, a més, no ho han anunciat. Està convençuda que volen generar interès per obtenir-hi audiència, però no ho aconseguiran.

«Pel que sigui no interessa la meva entrevista, però per la meva filla no és. Un cop heu emès els meus totals, un cop heu generat audiència, no feu res i ara us portaré al jutjat», declara l'ex de Pipi Estrada visiblement molesta. Està disposada a arribar fins al final perquè sap que s'ha comès una injustícia i no tolerarà més enganys.

▶️ Vídeo del dia