Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla de perfil de la cantant lírica Ainhoa Arteta

Ainhoa Arteta confirma els rumors sobre el seu dèbil estat i explica el tractament

Ainhoa Arteta es pronuncia sobre el seu estat de salut

Fa només un any des que Ainhoa Arteta va passar per un dels moments més durs de la seva vida. L'artista va estar en una situació crítica de salut a punt de perdre la vida. Des d'aleshores, els diferents mitjans de comunicació es van interessar molt per l'estat de la cantant.

A través de les seves xarxes socials, Ainhoa recordava aquest episodi dur on aprofitava per mostrar la seva gratitud: «Gràcies a tots els sanitaris d'aquest país que fan tot el possible, sempre amb un somriure i molt d'afecte», expressava a les seves xarxes socials. A més, compartia amb els seus seguidors com era d'afortunada de poder explicar-ho

Ainhoa Arteta somrient
Ainhoa Arteta afronta amb molts ànims aquesta nova etapa | GTRES

Ainhoa Arteta revela el seu estat actual de salut

Els últims mesos han estat molt complicats per a Ainhoa Arteta. La cantant va haver d'enfrontar-se a una sèpsia a conseqüència de la complicació d'un còlic nefrític. Semblava que el tractament amb antibiòtic no donava els resultats esperats, fins que al final els metges van poder salvar-la.

En paraules de la pròpia Ainhoa Arteta: «Em van induir el coma durant 4 o 5 dies. Em vaig salvar pels pèls, van intentar tota mena d'antibiòtics. Però, al ser cantant i prendre'n molts, el meu cos havia generat resistència i a sobre soc al·lèrgica a la penicil·lina».

La seva al·lèrgia a la penicil·lina va ser el que va agreujar la situació del tot: «Si no em posaven res moria. Però també em podia donar una al·lèrgia a la penicil·lina, però no els quedava cap altra», ressaltava la cantant fa un parell de mesos a El Hormiguero.

Ainhoa Arteta a l'estrena de Prodigios a Madrid, el 13 de febrer del 2020
Ainhoa Arteta comparteix amb el públic el seu estat actual | Gtres

Ara, ja totalment recuperada, i havent superat el xoc que va suposar viure aquests moments, la cantant afronta la vida d'una altra manera. I és que ara Ainhoa Arteta veu la vida amb una perspectiva molt diferent. Quan un és conscient que la seva vida pot acabar en qualsevol moment, relativitza. D'aquesta manera, poses en una balança allò que és veritablement important.

Això és exactament el que ha fet Ainhoa durant aquest estiu. La soprano ha aprofitat els mesos estivals per passar temps amb els seus. Especialment la seva família i amics, que han estat molt pendents de la recuperació. I que, per descomptat, deuen haver estat una peça fonamental perquè el tractament hagi estat un èxit. Els avenços en la millora han estat increïbles, segons ha revelat Ainhoa.

Ainhoa ha ressaltat diverses vegades com la seva família ha estat el refugi ideal on poder recuperar-se. En concret, els fills, que són els eixos principals de la seva vida.

Ainhoa Arteta es mostra esplèndida en la seva publicació més recent

Ainhoa Arteta ha volgut ser ella mateixa la que acabi amb tots els rumors i especulacions, després d'un temps desapareguda. Així que ha utilitzat el seu perfil d'Instagram, per mostrar al món com n'està de bé en aquest moment.

La cantant publicava una fotografia en vestit de bany, amb un somriure d'orella a orella, acompanyada d'un text molt optimista: «Acabo l'estiu des d'un veler, uns dies em vaig escapar per relaxar-me i meditar. Només pensar que fa un any no podia ni caminar. La veritat és que hi ha vegades que no veiem amb perspectiva el que hem millorat perquè sempre en volem més.[...] Aquí estic un any després amb moltes i molt importants lliçons apreses i amb ganes de compartir la meva vida amb els meus éssers més estimats», escrivia al costat de la instantània.

La publicació s'ha omplert de comentaris d'amor i estima per part dels seus seguidors. I és que ells no han deixat d'encoratjar-la des del primer moment.