Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Guillermo Furiase.

Guillermo Furiase, el fill de Lolita que pateix els mals hàbits de la família

Guillermo s'ha atrevit a aparèixer a la televisió

Guillermo Furiase és el gran desconegut de la família Flores, el jove ha decidit per primera vegada asseure's en un plató de televisió. I ho ha fet, ni més ni menys, que per donar una sorpresa a la seva mare. Cosa que ha deixat sense paraules l'artista.

Guillermo va aprofitar el plató de Déjate querer, per confessar davant de tota l'audiència el gran amor i admiració que té a la seva mare. L'aparició a la televisió de Guillermo Furiase és una cosa que va sorprendre tothom, ja que ell sempre ha decidit mantenir-se allunyat dels mitjans.

Guillermo Furiase, l'últim dels Flores a trepitjar un plató

Des de fa anys, la família Flores ha suscitat l'interès de gran part de la premsa i pràcticament tots s'han dedicat a la vida pública. Tot i això, Guillermo Furiase sempre havia optat per no pertànyer a aquest món televisiu, on és molt fàcil ser objecte de crítiques. Però ahir va demostrar que ell també podia estar en un plató de televisió. Això sí, amb una intenció bonica: la de sorprendre la seva mare. És clar que la filla de la Farona no va donar crèdit quan va veure que qui s'amagava a l'altra banda de la pantalla, era ell, el seu fill Guillermo.

Primer pla de Guillermo Furiase
Guillermo Furiase va trepitjar un plató per primera vegada per sorprendre la seva mare, Lolita Flores | Telecinco

Lolita es trencava en llàgrimes, quan va veure la cara del seu fill: «A ell no li agraden aquestes coses... Ai, Guillermo meu», comentava entre sanglots. Toñi Moreno no va dubtar a comparar la semblança amb el seu oncle Antonio Flores. A això, ell va respondre: «m'ho diuen molt, amb el pas del temps m'assemblo al meu oncle Antoni. És l'ADN».

El principal motiu pel qual Guillermo Furiase es va atrevir a posar-se davant de les càmeres, va ser per mostrar públicament a la seva mare tot l'amor i l'afecte que li té. Cosa que en paraules del mateix Guillermo, li costa molt de verbalitzar quan estan junts:

«Saps que vivim junts i ens veiem sempre. Encara que saps que si soc fort per alguna cosa és gràcies a tu. Encara que jo no t'ho digui, perquè em costa molt. Avui t'ho vull dir, soc el teu gran fan com a artista com a persona i com a mare», explicava molt emocionat el jove artista.

La cantant molt emocionada i gairebé sense poder articular cap paraula, escoltava atenta les paraules d'agraïment que el seu fill deia: «Gràcies per agafar-me el telèfon i estar sempre. Em vaig fent gran i ets molt important per a mi i per a la meva vida. Tens dos nets meravellosos, però també tens els teus fills, t'estimo amb bogeria!».

Guillermo explicava tot el que suposa ser el fill de Lolita Flores: «Ho ets tot per a mi, és un orgull ser el teu fill», va dir molt orgullós el jove artista.

Lolita molt emocionada amb la sorpresa del seu fill

Quan la cantant va poder agafar aire i recuperar-se, no va dubtar a respondre a les boniques paraules de Guillermo: «Per mi sí que és un orgull haver-te parit, perquè vas arribar quan ja estava fatal amb el teu pare. Sou el millor que tinc a la meva vida. L'únic que li demano a Déu és veure-us triomfar a tots dos. A la teva germana ja l'estic veient i ara vull veure't omplint estadis perquè ets un gran músic», responia Lolita molt emocionada.

Foto de Lolita Flores plorant
Lolita no es va poder aguantar les llàgrimes | Telecinco

No hi ha dubte de la meravellosa relació que tenen tots dos. A més de l'amor i la devoció que es mostren. Per a Lolita, els seus fills, Elena i Guillermo Furiase, són els pilars fonamentals de la seva vida.