María Teresa Campos ha conegut la veritat

María Teresa Campos promet portar-lo a la presó pel que li va fer per l'esquena

Li han dolgut les darreres declaracions sobre Pipi Estrada

María Teresa Campos ha demostrat amb els anys que és una dona de molt de caràcter. La seva família s'ha vist immersa en nombroses polèmiques en els darrers temps. Lluny de calmar-se la situació, una de les filles ha tornat a la palestra i el motiu no és altre que una antiga parella.

▶️ Vídeo del dia

La polèmica està servida

Pipi Estrada, ex de Terelu Campos, està immers en els enregistraments del nou concurs Pesadilla en el paraíso. Telecinco està a punt d'estrenar aquest reality que promet fer les delícies dels teleespectadors. Tot i això, no a tothom l'acaben de convèncer els concursants.

Estrada és un dels més polèmics. Els seus companys de Sálvame no acaben de portar-se bé amb ell, especialment la filla gran de María Teresa Campos. Aquesta última té clar que és feina i per això tracta de mantenir les maneres i l'educació per sobre de tot.

Fotomuntatge de Pipi Estrada amb Terelu Campos.
Pipi Estrada i Terelu Campos van tenir una relació de tres anys molt tòxica | CatalunyaDiari

«Ell ha venut una bona relació i ha confós educació amb relació. Mai a la vida he contestat als missatges incendiaris, carregats d'injúries, calúmnies de companys d'aquest programa. No n'he esborrat ni un i davant d'això no ha rebut mai una contestació», va explicar la presentadora.

Aquesta va assegurar conèixer-lo perfectament després d'una relació sentimental que li va fer molt de mal. La parella va estar unida durant tres intensos anys en què hi va haver altibaixos al seu festeig. El 2006, l'amor es va acabar i cadascú se'n va anar per camins diferents per tancar l'assumpte definitivament.

María Teresa Campos no el suportava

Segur que a María Teresa Campos no li han fet cap gràcia les declaracions de la seva primogènita sobre Pipi Estrada. I és que la presentadora de Sálvame hi va assegurar que ho havia passat francament malament. De fet, va confessar haver hagut de passar per teràpia psicològica per aquesta relació tan tòxica. «Vaig estar en una teràpia de parella. Va ser amb algú a qui aprecio molt, Marcela. La teràpia consistia a anar cadascú per separat i després junts», va explicar la filla de María Teresa Campos. «No va anar a la primera sessió de parella, però sí a la tercera. Marcela em va mirar i em va dir davant seu: 'No té solució, no vinguis més'», va afegir la presentadora.

Foto de Pipi Estrada en un photocall.
Pipi Estrada no va caure mai bé a la que va ser la seva sogra, María Teresa Campos | Europa Press

És clar que la família Campos no guarda un bon record del periodista. De fet, a la matriarca del clan mai no va acabar de caure-li bé Pipi Estrada. I és que veure la seva filla arribar a casa plorant sens dubte que no va ser plat de bon gust.

Un deute per sempre

Terelu Campos va assegurar també, en les seves últimes declaracions, que va estar «molts anys aguantant barbaritats als platós de televisió, d'algú que m'estava calumniant i falsejant la realitat. [...] Vaig tenir paciència perquè el coneixia tan bé que sabia que quan això no fos prou, pujaria un esglaó més i aquí estava jo esperant», va sentenciar la presentadora.

Primer pla de Terelu Campos mig somrient i mirant a càmera
Terelu Campos ho va passar molt malament per la relació amb Pipi Estrada | Europa Press

Per si amb tot això no n'hi hagués prou, la filla de María Teresa Campos també va assenyalar que el concursant de Pesadilla en el paraíso té un deute. «A tu t'ha condemnat un jutge per una cosa que se't va advertir que era constitutiu de delicte i et va entrar per una orella i sortir per l'altra», va expressar.

És clar que la germana de Carmen Borrego no li té gaire estima. Els anys han passat, però el mal patit no el pot oblidar.