Primer pla de Bertín Osborne

Bertín Osborne revela la sospita sobre el nou fill i sap que ella no està bé

El cantant s'ha quedat de pedra en veure la gran veritat que li ha amagat la seva filla, Claudia Osborne

En aquests darrers anys, Bertín Osborne s'està centrant plenament en la seva faceta com a pare i avi de família. Sobretot, després del naixement de la seva última neta, Micaela, fruit del matrimoni de Claudia Osborne amb José Entrecanales.

Així mateix, malgrat comptar amb nombrosos compromisos professionals, la veritat és que al cantant no se li passa per alt per passar temps al costat dels seus familiars. De fet, només néixer la seva neta, el presentador d'El show de Bertín amb la seva exdona, Fabiola Martínez, van ser els primers familiars que van visitar l'hospital al nadó.

Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.
Bertín Osborne va donar la benvinguda a la seva neta el mes de juny passat | GTRES

«És moníssima, no saps com n'és de guapa. És rosseta, amb ulls clars, guapíssima. Una monada de nena», deia Bertín Osborne als periodistes que es trobaven esperant davant del centre sanitari. «He estat aquesta tarda amb elles, molt bé», explicava molt emocionat.

Ara, després de mesos després d'haver nascut Micaela, Bertín Osborne ha estat testimoni de com la seva filla ha explicat la dura realitat després de donar la benvinguda a la primera filla.

Bertín Osborne, mut en conèixer la dura realitat

El 30 de juny passat, Claudia Osborne, una de les filles de Bertín Osborne, va donar a llum la seva primera filla en comú amb el seu marit José Entrecanales. La parella va contraure matrimoni l'octubre de l'any passat i, només uns mesos després, decidien fer el següent pas.

Així mateix, la petita Micaela arribava al món i va fer que el cantant es convertís en avi per setena vegada. Tot just sortir de l'hospital on va conèixer la petita, el presentador va assegurar que «Claudia està desconeguda, de marassa. Tot molt bonic».

▶️ Vídeo del dia

La veritat és que des que la coach es va convertir en mare, no ha parat de demostrar que està passant una etapa molt dolça. Tot i això, Claudia Osborne ha confessat ara que durant aquesta etapa no ha estat tota de color de rosa, sinó que també ha passat per moments durs.

Claudia Osborne ha decidit sincerar-se com mai sobre la seva faceta com a mare primerenca via Instagram. A través de la mecànica de preguntes i respostes, diversos seguidors de la filla de Bertín Osborne no han dubtat a preguntar-li sobre la seva experiència real amb la maternitat.

Al principi, la coach va relatar que recorda que el moment del part va ser «meravellós» i, sens dubte, «el millor moment de la seva vida». Tot i això, després de diverses preguntes, la filla del cantant no podia evitar explicar la dura realitat.

«Com et vas sentir emocionalment?», preguntava una seguidora. «En el meu cas, les dues primeres setmanes van ser les més difícils. No dormia, m'angoixava no saber què li passava a la nena», li començava responent Osborne.

Primer pla de Claudia Osborne.
Claudia Osborne revela les dificultats que va viure després de donar a llum | Europa Press

Tot i això, lluny d'acabar amb la seva sinceritat, la germana d'Eugenia Osborne va continuar relatant els durs episodis que va travessar. «No he tingut depressió postpart pròpiament dita, però sí que he estat molt emocional i trista de vegades. Era part del procés i era qüestió de temps que la sensibilitat passés», admetia.

Tot i això, per a la tranquil·litat de tots, aquesta situació ja ha passat perquè a mesura que anaven transcorrent els dies, Claudia Osborn s'anava trobant millor. «Cada dia estava una mica millor, i si no hagués estat així, sens dubte hauria demanat ajuda professional», ha dit.

El gran suport de la filla petita de Bertín Osborne

No hi ha dubte que per a la filla petita de Bertín Osborne ha estat una època força complicada, però, alhora, la més bonica de la seva vida. Això sí, tot i experimentar aquests moments durs, la coach va confessar que el seu marit, José Entrecanales, havia estat durant tot aquest procés la seva «mà dreta i esquerra».

«No sé què hauria fet sense ell, crec que mai l'he estimat tant com des que som pares. És la persona que més necessito i en què més confio», revelava. En definitiva, després de passar aquest mal moment emocional, Claudia Osborne per fi ha pogut tornar al seu estat d'abans. Ara, no només està centrada, evidentment, en la criança de la seva filla, sinó també ha trobat la motivació per recuperar-se físicament.

I és que durant els mesos d'embaràs, la germana d'Eugenia Osborne va engreixar-se un total de 17 quilos, raó per la qual, en aquests moments, ha decidit posar-se en forma. «És al·lucinant com la maternitat et posa a prova constantment», deia com a conclusió la coach.