Foto de Pepe del Real

Pepe del Real comprova que l'amor no és verdader i rep una amenaça inesperada

El reporter s'ha quedat mut en rebre una dura advertència en ple directe

No hi ha dubte que Pepe del Real és un dels reporters més veterans de l'èxit d'El programa de Ana Rosa. I és que el periodista porta col·laborant per a aquest format des de fa aproximadament una dècada. A més, no només és un reconegut periodista, sinó també un expert a la premsa del cor. Per això, el col·laborador de l'espai d'Ana Rosa Quintana sol donar exclusives molt sucoses de les cares més conegudes del nostre país.

De fet, això va ser justament el que va passar ahir, 1 de setembre. El reporter va connectar amb Joaquín Prat durant l'emissió del programa per avançar-li els temes que tractarien al Club social. En el que semblava ser una connexió del més normal, va acabar passant el menys inesperat. I és que el periodista va llançar una dura advertència, ni més ni menys, que a Pepe del Real.

Joaquín Prat, contundent, llança un avís a Pepe del Real

Després d'unes llargues vacances, per fi, el company de Pepe del Real, Joaquín Prat, reprenia el seu lloc de presentador a El programa de Ana Rosa i Ya es mediodía. Així mateix, el periodista s'ha pogut retrobar amb companys seus i, és clar, amb el reporter.

▶️ Vídeo del dia

Tot just acostar-se l'hora de començar amb el Club social, Pepe del Real ha volgut posar el seu company de professió al corrent de totes les últimes notícies de cor. Això sí, abans de passar al resum que oferia el col·laborador, l'amic íntim d'Ana Rosa Quintana es va sincerar.

«Tinc ganes de retrobar-me amb vosaltres i veure què teniu preparat i quins temes abordarem», li deia Joaquín a Pepe del Real. «Nosaltres de veure't també. T'hem vist aquest matí amb bona cara de les vacances», li comunicava el reporter entre rialles.

Tot seguit, Pepe del Real ja va poder oferir l'esperat avenç de tots els assumptes que haurà de tractar una vegada que el periodista s'assegui al Club social. Entre tots aquests temes, es va esmentar el drama entre Shakira i Piqué, la darrera polèmica sobre Ortega Cano i Ana María Aldón i la ruptura entre Raquel Lozano i Omar Sánchez.

Tot i això, el reporter es deixava per al final la cirereta del pastís: la possible relació entre Iker Casillas i María José, la misteriosa dona amb què apareix a ¡Hola!

I és que fa uns dies, en aquesta revista va sortir en exclusiva unes imatges de l'exfutbolista en una situació compromesa amb una jove anònima. Sens dubte, aquestes instantànies van ser tota una bomba, ja que al madrileny, des de la seva separació amb Sara Carbonero, no se li ha vist refer la seva vida al costat d'una altra persona.

Primer pla de Joaquin Prat
Joaquín Prat avisa el seu company, Pepe del Real | GTRES

Així mateix, Pepe del Real, va voler pronunciar-se sobre la notícia. «Iker Casillas negava la seva relació amb María José, la jove amb qui apareix a la revista ¡Hola! en diferents situacions i en actitud… afectuosa. Ell ho nega en xarxes socials i ho nega també quan té l'oportunitat de fer-ho en persona davant les càmeres», començava dient el reporter.

«Què fa el futbolista? Com veuen en aquestes imatges, córrer, marxar corrents com a resposta. Així que, Joaquín, tenim un Club social carregat», revelava el col·laborador. Davant d'aquestes paraules, Joaquín Prat, no va dubtar a corregir el company.

«Com que surt corrents? No, home, no està corrent. No és el mateix que et parin i sortir corrents que sortir a córrer», li deia al reporter. A més, l'amic d'Ana Rosa Quintana també va recalcar que el mateix Iker Casillas havia titllat aquestes informacions com a fake news.

«Sí, fake news, però de vegades una imatge parla per si mateixa», responia Pepe del Real. Això sí, segons abans de tancar connexió amb el reporter, el periodista va llançar un avís al seu company. «Ves amb compte que les imatges... Ves amb compte que vinc guerrer jo a la secció de cor», deia.

Pepe del Real, de pedra en conèixer la dura situació del seu company

Pepe del Real és un dels companys de professió de Joaquín Prat que és conscient de la complicada situació que travessa el periodista. I és que fa unes setmanes, Federico Prat, el germà del presentador, feia unes polèmiques declaracions sobre l'estat en què es trobava.

Per descomptat, la repercussió que va tenir el seu testimoni va provocar que una de les germanes de Prat s'hagués de pronunciar sobre això. Alhora, ha revelat que, malgrat que el seu germà era «meravellós, amb un cor d'or», era també, «desgraciadament, un addicte».

Tot i això, ara, per part de Federico, ha volgut llançar un clar comunicat en què ha trencat la relació amb la seva família. «No ens parlem amb prou feines (els seus germans i mare). Vaig ser addicte fa cinc anys, però ara estic net», tancava.