Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos revela com està la seva dona després de descobrir que no poden veure's

Miguel no sap què fer després de la baixada anímica de la col·laboradora

Miguel Marcos és un pilar fonamental a la vida de la seva dona, Belén Esteban. A mesura que passen els anys, el conductor d'ambulàncies és una persona cada cop més important a la vida de la madrilenya.

Sempre hi ha estat quan la 'princesa del poble' l'ha necessitat. I encara més en moments complicats com el que ha hagut de viure la col·laboradora de Sálvame després de caure de manera desafortunada al plató del seu programa. La veritat és que Esteban passa uns mesos en què afloren els sentiments en tot moment. Així mateix, fins i tot ella mateixa ha confessat que està més sensible del que és habitual.

Miguel Marcos confessa com està la seva dona al seu dia més crític

Durant la seva recuperació, postrada en una cadira de rodes i gairebé sense sortir de casa, Belén admetia que li venien ganes de plorar per tot. Confessava que estava passant un mal moment anímic i que esperava superar-lo amb la tornada a la feina i la recuperació total de la cama dreta.

Belén Esteban i Miguel Marcos
Belén Esteban deixa sense paraules el seu marit, Miguel Marcos | Catalunya Diari

El cas és que en les últimes hores, Belén ha deixat Miguel Marcos commocionat després que la televisiva hagi publicat un story. Una història d'Instagram que deixa clar que recorda una de les persones més importants de la seva vida.

Estem parlant del seu pare, i és que encara que ja fa més de 15 anys que Francisco va deixar aquest món, la seva memòria segueix latent a la vida de Belén Esteban. La 'princesa del poble' ha compartit aquest sincer missatge dedicat al seu pare, que encara que sigui breu, reflecteix com l'estimava.

▶️ Vídeo del dia

L'homenatge al seu pare que emociona Miguel Marcos

«Pare, sempre estaràs amb nosaltres, jo ho sé. T'estimem molt», deia el missatge de Belén, que ha tret una llagrimeta al seu marit. A més, en aquesta publicació, la dona del conductor d'ambulàncies ha posat una cançó d'Antonio Orozco com a música de fons. Es tracta de Mi héroe i és un clar homenatge del qual sempre ha estat per a la madrilenya el seu difunt pare.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb una 'storie' de Belén Esteban
Belén va publicar un story recordant el seu difunt pare | Catalunya Diari

Tots dos estaven molt units i després de la seva mort l'abril del 2006, li va caure el món a sobre. Aquesta veia que el seu progenitor no podia superar el càncer contra què lluitava des de feia temps. Per sort, el suport del seu marit i de la seva filla, Andrea Janeiro, són dos dels puntals de Belén Esteban per animar-se en aquests moments tan dolorosos per a ella.

Belén vol recuperar l'alegria tornant a la feina

Belén ja pensa en la seva tornada a la feina i fa pocs dies anunciava que el proper 5 de setembre la tornarem a veure a Sálvame. I tot després del seu fugaç pas pel programa després de l'entrevista a Viernes Deluxe el mes de juliol passat.

«Tinc moltes ganes de recuperar la meva vida», confessava fa uns dies la de Paracuellos. Sens dubte, són unes dates especials per a Belén, que les últimes hores s'ha tornat a posar nostàlgica. Ho ha fet en compartir una imatge en què mostra l'afecte que professa a dos dels seus grans amics televisius.

Captura de Belén Esteban entrant a Sálvame després de la seva caiguda i posterior trencament de tíbia i peroné
Belén tornarà d'aquí molt poc a Sálvame  | Mediaset

Una foto en què passeja amb María Patiño i Antonio Rossi i en què deixava clar les enormes ganes que té de tornar a gaudir amb ells. «Amics que són família. Molt aviat tornarem a estar junts», deia Belén.