Primer pla de la cantant Edurne molt somrient

Edurne i David De Gea revelen com estan al saber que aviat seran un més a casa

Edurne ha revelat com s'ha sentit treballant amb Paula Echevarría

Després de passar una dura època pel seu delicat estat de salut el qual li va impedir fer la gira, finalment, Edurne ja pot dir alt i clar que està gairebé completament recuperada. I és que no hi ha dubte que la cantant ha hagut de bregar durant aquestes setmanes amb un problema amb les cordes vocals que va sorgir de manera totalment inesperada.

Tot i això, des de fa uns dies l'artista ha tornat a la seva rutina i, de fet, ja ha hagut de complir els primers compromisos professionals de la seva agenda. Així mateix, el dia 1 de setembre, la madrilenya no va poder faltar a la cita que tenia amb el concurs on és una de les jutgesses.

Imatge d'Edurne posant somrient a un photocall
Edurne parla sense embuts de la seva nova companya | GTRES

I és que es va presentar, juntament amb els seus companys de l'espai, Risto Mejide, Dani Martínez, Santi Millán i Paula Echevarría, a la presentació de Got Talent. Va ser allà on es va sincerar com mai sobre el paper que ha exercit l'exdona de David Bustamante durant tot el programa.

Edurne, testimoni de què van dient sobre la nova amiga

Fa uns mesos, saltava la sorprenent notícia que Paula Echevarría se sumaria a l'elenc de jutges de Got Talent. «És un format que, com a espectadora, m'ha fet al·lucinar i m'ha emocionat mil vegades». «El meu pare és fan número u del programa i va ser amb ell amb qui vaig començar a enganxar-me», deia Paula quan va comunicar la notícia.

▶️ Vídeo del dia

D'altra banda, abans de començar els enregistraments de l'espai, l'actriu tenia clar com serien les relacions amb els diferents companys. «Són genials i estic segura que encaixarem a la perfecció», començava dient. «Crec que amb Dani riuré molt, que Risto em donarà molt d'afecte, perquè malgrat la seva façana és molt amable i afectuós. I que Edurne serà amb qui més coses en comú tindré», revelava.

Ara, després de donar per acabats els enregistraments, els jutges del format, entre ells la cantant Edurne, s'han mullat sobre com han vist l'actriu durant tot el concurs. «L'he vist fenomenal, s'ha emocionat, ha rigut i s'ho ha passat superbé», resumia la intèrpret d'Amanecer.

Per part de Dani Martínez, l'humorista ho tenia clar. «Ha estat més que a l'altura, de debò, sorprendrà moltíssim i, compte, em va sorprendre molt perquè la tia té facilitat per dir el 'no'», comentava.

Tot i això, el que més va sorprendre va ser l'opinió de Risto Mejide, que no es va tallar ni un pèl a confessar el que pensava sobre la model. «De vegades Paula m'ha tret de polleguera», revelava davant la sorpresa dels periodistes presents. Tot i això, el presentador no dubtava a aclarir la declaració. «Això diu molt a favor seu perquè no és la típica que es queda sense fer res», es justificava. A més, el productor tenia clar que l'actriu s'havia «integrat meravellosament bé».

Paula Echevarría
Paula Echevarría s'ha adaptat de meravella al programa | Europa Press

No hi ha dubte que Paula Echevarría ha estat una grata sorpresa per a tots els seus companys. D'altra banda, abans d'acabar la presentació, els mitjans no es van poder oblidar, evidentment, de preguntar a la model sobre la seva experiència en el format de Telecinco. «M'ho han posat molt fàcil», deia. «Aquesta trucada de Got Talent m'ha caigut com del cel perquè em venia moltíssim de gust, de veritat, ara ha estat com un regal a la vida», tancava l'exdona de Bustamante.

Edurne, unida a Paula Echevarría

Sens dubte, aquesta experiència també haurà estat molt emocionant per a Edurne. I és que, com ella mateixa ha comentat més d'una vegada, s'ha portat de mil meravelles amb Paula Echevarría.

Per sort, totes dues han connectat i han aconseguit mantenir una relació especial. Tant és així que la cantant no dubta a publicar vídeos al seu perfil d'Instagram passant-s'ho bomba amb la seva companya i, ara, amiga.

A més, l'actriu ha revelat que tant l'artista com ella són iguals perquè són molt sensibles. «Totes dues hem estat un mar de llàgrimes», reconeixia entre rialles.