Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Omar Montes

Omar Montes revela que té nova feina i és en el 'prime time' d'Antena 3

Omar Montes sorprèn amb el seu nou projecte

No hi ha dubte que Omar Montes es troba en uns dels millors moments professionals. El jove no només triomfa a la música, que actualment acumula més de 5 milions d'oients a Spotify, sinó també a la televisió. I és que la nova temporada d'El Hormiguero és a punt de començar i tenen grans novetats.

El programa conduït per Pablo Motos estrena la seva 17a temporada. I és clar que per mantenir les bones dades d'audiència que va collir durant la darrera temporada, han d'apostar per noves cares. Entre aquests nous col·laboradors, hi ha ni més ni menys que Omar Montes.

Omar Montes, el gran fitxatge d'El Hormiguero

Encara se sap poc sobre quin serà el paper que Omar exercirà al programa de Pablo Motos. Tot apunta que serà una secció pròpia, que en paraules el mateix Motos, «Només Omar pot definir». I és que Omar Montes no serà l'únic artista de moda que passa a ser col·laborador del programa. La cantant i actriu argentina Lali Espósito també comptarà amb la secció pròpia, on farà d'una mena de 'life coach' que oferirà consells, i debats sobre temes d'actualitat.

Aquestes noves incorporacions se sumaran a l'elenc de col·laboradors que ja han estat durant la temporada passada. Entre ells, Pilar Rubio, El Monaguillo, Carlos Latre, Antonio Resines, Luis Piedrahita, Nuria Roca, el Mag Yunke, Jorge Salvador, Suko (l'Espia Tecnològic) i Dani Fontecha entre d'altres.

Omar Montes, un dels cantants més escoltats a Spotify a Espanya, mirant a càmera amb gorra i samarreta de Versace
Omar Montes serà col·laborador d'El Hormiguero  | GTRES

La representant d'Eurosivió 2022, Chanel Terreno, serà l'encarregada de donar el començament a la nova temporada d'El Hormiguero. La cantant de 'SlowMo' s'asseurà al programa el 5 de setembre. I l'endemà, ni més ni menys, que Sonsoles Ónega, qui parlarà del seu nou projecte a Atresmedia. Sens dubte una entrevista amb molta expectació, ja que serà la tornada a la televisió, després de la fugida de Telecinco.

Però Sonsoles Ónega, no serà l'única cara de Telecinco, que parlarà amb Trancas i Barrancas. Paz Padilla també estarà al plató d'El Hormiguero dimecres que ve, dia 6. L'humorista feia anys que no passava per la cadena arxienemiga de Telecinco, i aquesta vegada aprofitarà per promocionar la seva obra de teatre El humor de mi vida.

Omar Montes al centre de la polèmica de nou

Des que es va anunciar el fitxatge a El Hormiguero, moltes han estat les crítiques al programa, a causa, principalment, del passat controvertit de l'artista. S'ha parlat molt aquests darrers anys sobre la veritable personalitat d'Omar Montes. Recentment, la seva actitud cap a un espectador en un concert, l'ha tornat a posar a l'ull de la crítica.

Els fets van passar dimarts, 30 d'agost, passat, en un concert que oferia el cantant a la localitat de San Sebastián de los Reyes. Un jove del públic llançava un encenedor al cantant al mig del concert. Això va provocar la ira d'Omar. Tot i que l'objecte no va arribar a impactar directament contra Montes, no va dubtar a expressar el seu enuig en forma d'insults: «Em cago en els teus morts el que m'hagi tirat l'encenedor. Que l'agafin», sentenciava el cantant.

Darrere d'això, gran part del seu seguici de seguretat, van localitzar el jove entre el públic, pujant-lo a l'escenari: «Tranquils, silenci un moment. Jo sé que el xaval m'ha llençat l'encenedor a la cara sense ànim de fer-me mal».

Finalment tot va quedar en una anècdota, tot i que les xarxes socials no han trigat a titllar d'innecessària l'actitud d'Omar i el seu equip de seguretat.