Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac, preocupat en descobrir com i amb qui està ella després de la ruptura

Fidel Albiac està molt inquiet per la situació del matrimoni

Fidel Albiac sempre ha demostrat mantenir una relació cordial amb Ana María Aldón. Actualment, la dissenyadora travessa un dels seus pitjors moments personals, ja que el seu matrimoni amb Ortega Cano penja d'un fil, i durant les darreres setmanes la situació ha continuat empitjorant.

Des de principis d'estiu, els rumors de ruptura entre la parella van començar a sortir a la llum. A més a més, les aparicions a la televisió de l'andalusa només aconseguien avivar més flama. Però ara, amb el final de l'estiu i la tornada a la rutina, el matrimoni haurà de prendre una decisió sobre el futur.

Fidel Albiac sap que la situació ja és insostenible

Fidel Albiac sempre se n'ha mantingut al marge, però és evident que té una opinió. Així mateix, sempre està al costat del feble i en aquest cas sap qui és.

La dona del torero no ha dubtat a ser clara i parlar sense embuts sobre la seva situació amb el seu encara marit, Ortega Cano. La de Sanlúcar, convertida en actual col·laboradora de Ya es verano, relatava els moments d'angoixa i estrès als quals estava sotmesa. Una cosa que no ha agafat per sorpresa Fidel i Rociíto.

Ana María Aldón
Fidel Albiac sap els moments durs que està vivint la dissenyadora | TELECINCO

La col·laboradora es pronunciava sobre la seva absència a la televisió: «Era una necessitat perquè no podia seguir endavant. Almenys, no d'aquesta manera», explicava a Ya es verano.

Fidel Albiac sap que la dona del mestre és forta, però ha passat un procés força dur fins a arribar a aquest punt. Encara ha de tenir cura, de fet el seu voltant assegura que continua essent feble. Des que ha sortit això de la seva separació s'està refugiant en els fills, que corren el risc de cridar l'atenció de la premsa.

Ara, Ana María es troba amb forces: «Amb tractament, metges i posant-li moltes ganes, me'n vaig trobant més forta. Crec que ja és moment d'agafar el toro per les banyes», explicava la dissenyadora. D'aquesta manera, deixava clar que ara va a totes, i no té por d'allò que pugui passar.

En una de les seves intervencions més recents a la televisió, Aldón va deixar en silenci a l'audiència amb les seves paraules incendiàries. La dissenyadora ja ha perdut la por de defensar-se públicament, i tot arran d'haver estat durant l'estiu instal·lada a l'àtic de Costa Ballena.

«Fem una vida cordial, però tampoc hem fet plans junts. A Costa Ballena hi ha tres habitacions i no dormim junts», relatava la col·laboradora. Però ara, amb la tornada a la feina, Ana María tornarà al domicili familiar a Madrid.

Segons revelava la dissenyadora, aquesta decisió és motivada principalment pel seu fill, José María Ortega. I és que, com ha repetit diverses vegades, ell és la seva principal prioritat. Tot i això, Aldón explicava que encara que tornés a viure sota el mateix sostre, no compartirien habitació. Una declaració que va deixar bocabadats tots els col·laboradors del programa.

Fidel Albiac sabia de bona mà l'amor que Ana María té pel seu fill, i que seria capaç de tot. No obstant això, els durs moments que està vivint el matrimoni, no s'ho està posant gens fàcil. Ella mateixa va arribar a reconèixer, que «s'empassaria gripaus» per tal que res afectés el seu fill.

Fidel Albiac està sorprès pel retrobament

En els darrers dies, Aldón ha estat vista passejant pel centre de la capital madrilenya, en una actitud més que distant. De fet, va preferir no parlar amb els mitjans de comunicació que li van preguntar. Tampoc va voler pronunciar-se sobre cap polèmica de les que ha estat protagonista les últimes setmanes.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
Fidel Albiac sap que la situació és més seriosa del que sembla | Mediaset

Així doncs, la dissenyadora i el destre haurien evitat ser vistos junts passejant per la capital. Tot i que la veritat és que la parella ja s'ha retrobat, i ja viuen junts de nou. Concretament a la urbanització de Font del Fresno, a Sant Sebastià dels Reis.

Els reporters van poder veure com sortien del domicili, això sí, cadascun pel seu costat. Exactament, Ana María va ser captada sortint de casa en direcció a un restaurant sense la companyia d'Ortega.