Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat, dels nervis en descobrir que ella està amb un altre que té més diners

Joaquín s'ha quedat sense paraules en descobrir la veritat

Joaquín Prat acaba de tornar de vacances i ha topat amb una notícia sorprenent: la ruptura d'Esther Doña i Santiago Pedraz. El presentador ha donat pas a una dels seus millors periodistes per saber què hi ha darrere d'aquesta història tan impactant. L'antiga marquesa de Griñón ha estat acusada d'haver venut la seva boda amb el jutge per guanyar protagonisme.

Joaquín Prat s'ha quedat sense paraules en descobrir la veritat: Santiago va tallar amb la seva xicota i li va demanar que cancel·lés l'exclusiva. Ella no li va fer cas, ja que va pensar que no era més que un rampell i que, tard o d'hora, acabarien tornant, però no va ser així. «Quan ells trenquen és a mitjans d'agost, tenen una conversa i no es tornen a veure», anuncia Beatriz Cortázar.

Joaquín ha escoltat atentament Beatriz perquè és l'única que pot descobrir alguna cosa sobre aquest assumpte tan turbulent. «Jo sé que ha estat una relació complicada», comenta la periodista a El Programa de Ana Rosa sota l'atenta mirada del presentador. El que crida l'atenció és que la vídua de Carlos Falcó, suposadament, té una nova il·lusió, un home que té més diners que Santiago.

Foto de Santiago Pedraz i Esther Doña.
Joaquín Prat ha descobert la realitat de la parella. | Europa Press

«Ella se'n va a Eivissa després de la ruptura, ha estat al vaixell d'un amic empresari i ella ha passat pàgina. Està consolant-se amb un amic empresari amb qui ha estat a Eivissa, veurem com evoluciona, però ella ha passat pàgina», explica Cortázar. Aquesta informació ha estat confirmada pel programa Socialité i pel paparazzi Jordi Martín.

Joaquín ha tingut oportunitat d'ampliar la notícia gràcies a Socialité, ja que el programa ha posat un nom a sobre de la taula. Segons expliquen, l'amic especial de Doña es diu Bruno i és «un empresari d'Eivissa». Ara només cal saber com s'ha pres Santiago Pedraz aquesta notícia, ja que ell pensava que la seva exparella continuava enamorada.

Joaquín Prat descobreix que el pla no ha servit de res

Joaquín, gràcies a Beatriz Cortázar, ha descobert que les intencions d'Esther Doña han estat en va. L'antiga marquesa s'ha acostat a l'exparella de Santiago per formar una aliança, però no està disposada a acceptar el tracte. «Diu que no parli d'ella, que no compti amb ella per a res perquè no li perdona el que ha fet», comenta la col·laboradora.

Prat ha estat allunyat de la calor dels focus perquè necessitava descansar i, durant les vacances, s'ha desentès de la crònica social. Per això, s'ha quedat sense paraules quan ha descobert què ha passat entre Esther i Santiago. Afortunadament, la seva col·laboradora ho ha explicat tot, ja que ha tingut accés a la versió definitiva.

Primer pla de Joaquín Prat.
Joaquín Prat ha estat de vacances i no se n'ha assabentat de res. | Europa Press

«Ell li va demanar que avisés la revista ¡Hola! perquè cancel·lés el reportatge i aquí comença l'encreuament d'acusacions. Ara mateix, la situació entre ells és d'incomunicació absoluta, estan confrontats en tots els sentits perquè és una ruptura abrupta. No hi haurà reconciliació perquè era Esther qui havia de comunicar la ruptura a la revista».

Joaquín Prat coneixerà la nova parella

Joaquín no trigarà gaire temps a conèixer la nova parella d'Esther Doña, ni ell ni la resta de periodistes de Telecinco. A Socialité han assegurat que es passegen amb vaixell per les platges d'Eivissa, una illa plena de fotògrafs. Suposadament, hi ha unes imatges que podrien sortir a la llum i que demostrarien tot el que hi ha darrere de l'enrenou.

Prat ha confirmat, gràcies a l'habilitat de Nuria Marín, que l'amic especial de la vídua de Carlos Falcó té prou diners. És empresari, té diversos negocis rendibles i, de moment, no vol saber res de la premsa rosa, només de moment.

▶️ Vídeo del dia