Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lolita Flores

Lolita Flores preocupa en confessar què farà després de perdre la casa per Hisenda

Lolita Flores ha d'afrontar un futur força incert

Recentment, s'ha especulat molt sobre l'estat en què es troba la que va ser la casa de Lola Flores. En els darrers mesos, molts mitjans es feien ressò del decadent estat en què es trobava l'immoble. Fins i tot els veïns del barri de San Miguel de Jerez de la Frontera denunciaven la situació.

«L'alcalde li va regalar a Lola i després les seves filles no sé què van fer amb ella, si la van embargar, no ho sé. La va comprar un arquitecte de Madrid, però l'arquitecte és a la seva terra. M'agradaria que féssim alguna cosa», confessa una de les veïnes que viu propera a l'immoble.

La veritat és que la casa ja no és propietat ni de Lolita ni de Rosario, malgrat que diverses vegades, totes dues han manifestat el desig de recuperar-la.

Lolita Flores vol recuperar la casa de la seva mare

Lolita sempre ha parlat sense embuts sobre els deutes que ha hagut de fer front els últims anys. I com a gran part d'aquests deutes han contribuït que ara no sigui la propietària legítima de l'habitatge de la seva mare.

Lolita Flores en una imatge al carrer, mirant a un costat
Lolita Flores vol recuperar la casa de la seva mare | Catalunya Diari

Les darreres setmanes, unes imatges de l'estat de la casa van provocar una infinitat de crítiques. La majoria dirigides a Lolita, qui no ha dubtat a defensar-se quan una reportera li preguntava: «No és nostra, reina. Ho sento enormement que estigui així, a mi em va fer molta pena quan la vaig veure, ho vaig dir ja, però és que no és nostra».

I és que Lolita ha assegurat que si fos ella la propietària, no estaria en aquestes condicions. Tot i això, els fans de l'artista senten molt la situació en què es troba l'habitatge.

La petició dels fans, és que es restauri perquè no acabi derruïda. Fins i tot han començat una campanya, que ja estan movent en xarxes socials, anomenada 'Si me queréis, restaurarme'.

No obstant això, Lolita ha estat molt clara amb la situació de la casa perquè des de ja fa uns quants anys, és propietat d'una altra persona. Però, la filla de la Faraona ha volgut enviar-li un missatge molt clar a l'actual propietari: «El senyor que la té, o que ens la vengui, o que l'arregli, encara que tinc entès que l'amo no està interessat a vendre'n la propietat».

Els deutes van arribar a ofegar Lolita Flores

En la seva entrevista més recent per a El Deluxe va arribar a explicar com Hisenda havia suposat un dels capítols més fosc de la seva vida. Així, Lolita va defensar la seva posició, al·legant que el seu problema amb el fisc no havia estat per defraudar.

«No he defraudat ningú. No ha estat per frau fiscal, sinó per uns deutes que no vaig poder pagar quan van arribar. Vaig vendre casa meva per pagar a Hisenda, una multa d'uns 600.000 euros», va defensar Lolita.

Primer pla de Lolita Flores fent mala cara
Lolita Flores va estar a punt de perdre-ho tot | Antena 3

«He demanat ajuda a amics i bestretes, no em cau la cara de vergonya, no tinc res estalviat. No tinc casa ni un matalàs, però la nevera la tinc plena. Per menjar encara tinc, però estalviat res», confessava Lolita.

Actualment, Lolita viu en un pis de lloguer a Madrid: «Vam vendre la casa del Lerele, però Hisenda em va partir i diguem que no vaig fer bé els comptes».

Encara Lolita reconeix que la culpa no va ser només seva, ja que el seu assessor en aquell temps també va tenir part de culpa. «Jo assumeixo la meva falta de coneixement i l'assessor també en va tenir, per això ja no segueixo amb ell».

Tot i això, Lolita Flores té una actitud positiva, ara que ja ha pogut saldar els seus deutes: «Els meus fills es poden buscar la vida estupendament i els deixaré el que pugui. El que vull és viure bé i tranquil·la la resta de la meva vida».