Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal confirma la difícil situació i dona l'última hora sobre la salut de Xisca

Rafa Nadal ha decidit parlar per posar fi als rumors

Rafa Nadal acaba d'aconseguir en les últimes hores passar als vuitens de final de l'Open dels Estats Units després de vèncer el francès Richard Gasquet. Això li ha generat una alegria enorme, encara que en aquests moments també està molt preocupat per l'estat de la seva dona, Xisca Perelló. Aquesta, que està embarassada de més de 30 setmanes, està ingressada a una clínica privada de Mallorca.

S'hi han donat moltes informacions i el tennista ha volgut aclarir la situació. Per aquest motiu, ha trencat la màxima de no parlar de la seva vida privada i ha revelat com està ella.

Rafa Nadal revela com està la seva dona

El tennista mallorquí ja era als Estats Units preparant el Grand Slam esmentat quan el van informar que Xisca havia hagut d'anar al metge. La noia va ser ingressada a l'Hospital Quirónsalud Palmaplanas la setmana 31 de gestació. El motiu d'aquesta situació no es va revelar, encara que sí que es va publicar que estava sota observació.

A més a més, es va saber que els doctors que l'atenien no descartaven que passés per quiròfan, cosa que finalment no s'ha produït. Actualment, però, continua en aquesta clínica cuidada i vigilada, igual que el bebè. Fins i tot, se sap que els seus pares no s'han separat del seu costat, ni tampoc ho han fet la sogra i la cunyada.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal estava preocupat per l'ingrés de Xisca a l'hospital. | GTRES

Rafa sempre evita parlar de la seva vida sentimental i personal. Tot i això, ateses les notícies i els rumors que ha generat l'ingrés de la seva dona, ha decidit trencar el seu silenci en aquest sentit. Així, aprofitant una roda de premsa que ha donat dins de la competició, ha aclarit com està Xisca.

Ha començat la seva intervenció dient: «Com sabeu, personalment estic en una situació que és important per a mi. I he d'anar gestionant-ho tot. Per molt que surtin certa classe d'informacions a la premsa sobre l'estat de la meva dona, ella està bé, ja ho deixo caure. Són situacions que, de vegades, són més difícils de gestionar quan u és lluny de casa. Hem d'anar pas a pas, dia a dia, i, com sempre, des de la tranquil·litat i la calma. Anar construint les coses que puguin funcionar».

A més, ha afegit: «És el que estic intentant fer, estar amb calma, amb la màxima il·lusió possible i intentant estar centrat en allò que he d'estar-ho. Però, de vegades, les coses tampoc no són tan fàcils». Aquestes paraules de Nadal i el fet que continuï competint deixen de manifest que, malgrat tot, Xisca i el nen no corren perill.

Muntatge de Xisca Perelló amb Rada Nadal
Rafa Nadal ha tranquil·litzat tothom en revelar l'estat de salut de la seva dona. | EP / GTRES

Rafa Nadal sap al minut l'estat de Perelló

El tennista, encara que és a milers de quilòmetres de la seva parella, coneix perfectament com està i què afronta. Per exemple, sap que romandrà, segons La Razón, fins a la setmana 34 de gestació ingressada a l'hospital. Els seus metges han pres aquesta decisió per tenir-la controlada, perquè guardi repòs i per aconseguir que el bebè continuï agafant pes.

Passat aquest temps, li donarien l'alta i es podria quedar a casa de la seva cunyada a Palma fins al part, que, suposadament, es produirà abans de la setmana 40. És a dir, que els metges ja han informat els futurs pares que possiblement el seu fill neixi de manera prematura. Tot i això, tenen la tranquil·litat que tot està controlat.

▶️ Vídeo del dia