Primer pla d'Eva González.

Eva González, trista en saber que el seu marit vol compartir la casa amb algú més

Eva González sap quina és la decisió que el seu marit prendrà respecte a la casa

Durant els darrers anys, Cayetano ha sabut compaginar molt bé la seva faceta mediàtica amb la d'empresari. I és que el torero és propietari de diverses empreses, la majoria de les quals estan dedicades al luxe. Eva González sap molt bé que el seu marit sap com gestionar el seu patrimoni, ja que Cayetano va començar a fundar empreses des que era molt jove.

A més, Cayetano també està molt cotitzat dins del món del modelatge. El torero ha treballat per a importants campanyes i ha desfilat per a marques de luxe. En efecte, el matrimoni sempre sap reinventar-se i cercar noves maneres de generar ingressos.

El gran imperi d'Eva González i Cayetano Rivera

El fill de Francisco Rivera ha sabut amassar una gran fortuna gràcies a la seva extensa trajectòria al món dels toros. El nom de Cayetano Rivera es va mantenir durant anys com un dels grans toreros de la darrera generació. Amb raó, perquè Cayetano va arribar a guanyar 60 mil euros per tarda.

Cayetano Rivera
Eva González ha sabut aconsellar el seu marit molt bé | Europa Press

Ara, una mica més allunyat de les arenes, Cayetano ha sabut molt bé com explotar la seva imatge i comercialitzar-la. Sens dubte, deu haver rebut els bons consells de la seva dona, Eva González. Els darrers anys, Cayetano ha aconseguit treballar amb firmes de luxe com Viceroy, Ferrero Rocher o Loewe. Sens dubte, això li deu haver donat grans beneficis.

El mercat del luxe també és un sector on el matrimoni ha fet els seus primers passos. Fa un parell d'anys, fundaven una empresa especialitzada en la venda d'avions privats. Tot a través de la seva exclusiva immobiliària a Port Banús.

Fa un parell d'anys s'aliava amb el seu germà per crear una empresa especialitzada en vaixells i en jets privats. Aquesta estava pensada principalment per a clients de luxe. No obstant això,  l'empresa va haver de ser dissolta a causa de les greus pèrdues que van haver d'afrontar el 2016. A més, tot i  que molts no ho saben, Eva González i Cayetano també han fet la seva incursió el món de la ferralla. Ell mateix ho explicava al plató d' El Hormiguero.

«La gent se sorprèn que jo vengui ferralla», explicava a Pablo Motos, quan li va preguntar pel seu nou negoci. I és que el matrimoni compta amb dues empreses especialitzades en el reciclatge.

Fotomuntatge d'Eva González i Cayetano Rivera
Eva González gestiona amb el seu marit bona part dels negocis | Catalunya Diari

 

La finca dels Rivera es lloga

Però, sens dubte hi ha un negoci que genera grans beneficis per al matrimoni d'Eva González i de Cayetano. Aquest és 'El recreo de San Cayetano'. Una espectacular finca propietat de Cayetano i de Fran el lloguer del qual està al voltant dels 800 euros per nit.

Segons ha revelat la revista Lecturas, la finca ha presenciat múltiples històries. Per ella han passat artistes de la talla de Lola Flores o Adrie Brody. Des de fa uns quants anys, els germans Rivera van decidir rendibilitzar l'immoble.

Així, l'espectacular finca va passar a ser un hotel a disposició de qualsevol. Això sí, per poder-la llogar s'exigeix un mínim de dues nits, i el preu pot arribar als 1.000 euros, depenent de la temporada.

La finca té 10 hectàrees i és tot un paradís ple d'horts, amb una decoració al més pur estil andalús. La casa sempre havia estat habitada per la família en ocasions especials, fins que van pensar que es podria convertir en un negoci perfecte per generar beneficis.

Tot i així, no va ser una decisió fàcil, ja que l'immoble guarda molts records, i tampoc busquen que es converteixi en un hotel a l'ús. A més, el matrimoni sap que en posar a disposició dels altres un habitatge així poden ser objecte de crítiques.

▶️ Vídeo del dia