Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin confirma el rumor sobre el seu germà Juan: va necessitar ajuda

Irene Urdangarin ha estat el gran suport del seu germà

Irene Urdangarin és la filla del matrimoni entre Cristina i Iñaki que té més rellevància per a la premsa. Tot i això el seu germà Juan Urdangarin està captant l'atenció cada vegada més, dels mitjans de comunicació. Ara el fill de la infanta Cristina ha tornat a Espanya després d'un voluntariat a l'Índia.

Segons informava el periodista Juan Luis Galiacho, Juan Urdangarin hauria tornat a Espanya per retrobar-se amb tota la família. La veritat és que Juan Urdangarin no vol saber res relacionat amb el món mediàtic. Sempre s'ha mostrat molt distant davant les càmeres, i han preferit guardar el silenci les poques vegades que se li ha preguntat alguna cosa. L'últim cop que la premsa el va poder captar va ser en un partit d'handbol on jugava el seu germà Pablo.

Fotomuntatge Juan Urdangarin i Irene Urdangarin
Irene va donar tot el seu suport a Juan, el seu germà | ESPAÑA Diario

En els darrers mesos Juan Urdangarin ha estat molt involucrat en un projecte de voluntariat a l'Índia. En el viatge de tornada a Espanya, van fer una parada a Ginebra on es va celebrar una especial reunió familiar. Segons ha revelat la revista Lecturas, el rei emèrit Joan Carles s'hauria reunit amb les seves filles, la infanta Elena i la infanta Cristina. Cal esperar que Irene Urdangarin també assistís a la celebració.

Irene Urdangarin es troba en un moment clau per al futur

Irene Urdangarin va suposar un enorme suport per a Juan, després de tot l'escàndol del cas Nóos. Tots els fills del matrimoni van haver de fer front a moments familiars molt convulsos. Així que romandre units va ser el que els va ajudar a sobreposar-se a la situació i poder seguir endavant.

Irene Urdangarin es troba en un moment decisiu per al futur. Està a punt de començar un nou curs escolar. I després, haurà de triar quin camí seguir per formar-se a la universitat. Irene Urdangarin està matriculada a un dels centres educatius més exclusius i sofisticats de Suïssa: l'International School of Geneva.

Segons va revelar el mitjà de comunicació El Espanyol, cada any lectiu costa uns 30.000 euros per alumne. I tot apunta que el rei emèrit es va encarregar d'aquesta despesa.

▶️ Vídeo del dia

Poc ha transcendit de com és la vida d'Irene Urdangarin a Suïssa. Tot i això, Vanitatis publicava fa uns mesos que la jove compta amb un petit grup d'amigues. I que fan grans plans, com esquiar als Alps.

Irene Urdangarin, la filla més desconeguda d'Iñaki i Cristina

Irene Urdangarin va tenir una infància allunyada d'Espanya, a diferència de la resta de cosines. La filla menor d'Iñaki Urdangarin va créixer a Washington, principalment per motius de treball del seu pare. Més tard s'instal·larien a Suïssa, aquesta vegada, motivat pels compromisos laborals de Cristina, com a eix central de la Fundació La Caixa.

Fotomuntatge d'Irene Urdangarin i Elionor de Borbó
Irene Urdangarin i Elionor de Borbó tenen molt bona relació | Catalunya Diari

Tot i això, tots aquests anys, d'anades i vingudes, i canvis de països, no van impedir que mantingués una estreta relació amb la resta de la família. Irene Urdangarin va mantenir el contacte amb tota la família, especialment amb la materna. A causa també que comparteixen edats molt semblants a les de la princesa Elionor i la infanta Sofia.

Amb qui manté també una gran relació des de ja fa moltíssims anys, és amb Victoria Federica. Tothom coneix la gran relació que hi ha entre les infantes Cristina i Elena. Així que només era qüestió de temps que les cosines establissin també una bonica relació.

Irene Urdangarin sembla no voler saber res del món mediàtic. La noia té privats tots els seus comptes en xarxes socials. Pel que prefereix tenir un perfil molt més discret, ben al contrari del que està demostrant darrerament Victoria Federica.