Fotomuntatge d'Iker Casillas i María José Camacho

María José, l'amiga especial d'Iker Casillas, enxampada en una baralla multitudinària

Iker Casillas s'ha quedat estupefacte en veure les imatges de la baralla

Iker Casillas fa un any i mig que va trencar el matrimoni amb Sara Carbonero i des de llavors se li han atribuït diferents romanços. Tot i això, no ha estat fins ara quan se l'ha 'enxampat' en actitud afectuosa amb una dona. I aquesta no és altra que una empresària catalana anomenada María José Camacho.

Ell ha negat la història d'amor i ha apostat perquè només tenen una amistat, encara que les fotografies semblen donar a entendre una altra cosa. Això sí, ella ja ha esdevingut personatge d'interès mediàtic i per això s'ha revelat un vídeo que la deixa en evidència. És un vídeo on apareix participant en una baralla multitudinària.

▶️ Vídeo del dia

Iker Casillas i la seva suposada nova 'amiga especial'

L'exporter del Reial Madrid veia fa uns dies que la revista ¡Hola! publicava a la portada unes fotografies seves amb la noia. A les mateixes se'ls veia sortint de sopar junts i, pel que sembla, gaudint d'unes vacances a Màlaga.

Aquestes instantànies van causar un gran enrenou i ell no va dubtar a desmentir la relació. Ho va fer a través de Twitter publicant el missatge següent: «No hi ha nova il·lusió. El que sí que hi ha és una nova invenció» i «Quina manera de muntar-se una història...de bojos».

Però la veritat és que el mitjà ha tornat a compartir més imatges de tots dos que deixen clar que, almenys, tenen una amistat estreta. Sí, perquè apareixen també en un vaixell molt junts mentre ella li fa un petó a l'espatlla.

Sigui com sigui, aquesta enxampada a Iker Casillas ha provocat interès per conèixer Camacho. I això ha portat a revelar que és la vídua de Francesc Arnau, el que va ser porter del Barcelona. A més a més, se sap que té 43 anys, que és mare de dos fills i que actualment és empresària del sector automobilístic.

Fins i tot s'ha donat a conèixer que també va fer els seus primers passos com a jugadora de futbol militant en equips com el Barça i el Màlaga. És més, gaudeix practicant altres esports com el pàdel i l'snow, tal com mostra al seu compte d'Instagram, xarxa social on té més de 35.000 seguidors i on comparteix des dels seus viatges fins al seu dia a dia i moltes imatges amb el pare dels seus fills.

Iker Casillas, perplex davant la baralla

L'exmarit de Sara Carbonero ha vist que la premsa ha començat a indagar a la seva vida. I així és com s'ha arribat a descobrir que el 2019 va participar en una baralla. El programa Ya es verano és el que l'ha tret a la llum.

Exactament s'ha explicat que tot va passar en un partit de pàdel que ella disputava a Marbella. Suposadament, una jugada dubtosa va ser la que va provocar que les jugadores, entre elles María José, s'enfrontessin. Però el xoc no va ser únicament verbal, també hi va haver pel mig cops, puntades de peu i empentes a plena pista.

Aquesta baralla va saltar a la premsa en aquell moment. Va ser El Mundo qui la va recollir i va explicar que van haver de presentar-se tres patrulles de policia fins al lloc dels fets. Deia que la vídua d'Arnau i la seva companya havien de ser denunciades per les altres jugadores i pel xicot d'una que va acabar a l'hospital.

Foto d'Iker Casillas
Iker Casillas, avergonyit en veure les imatges | GTRES

Davant de totes aquestes dades, l'ara amiga d'Iker va afirmar que «és tot mentida. No vaig colpejar en cap moment la meva rival i ni tan sols he estat denunciada. Va ser el xicot d'una d'elles el que es va passar tot el partit insultant-nos i jo només vaig defensar la meva companya quan se la va atacar».

Passés el que passés, el cert és que les imatges resulten vergonyoses i segur que no han agradat ni a Casillas ni a la protagonista. Tot i això, segur que aquestes no són cap mena d'obstacle perquè tots dos segueixin coneixent-se i gaudint de la seva amistat. Una relació aquesta que, segons ¡Hola!, va començar fa uns mesos.