Fotomuntatge d'Adela González i el logotip del programa 'Sálvame'

Adela González atura 'Sálvame' per compartir la seva opinió sobre Ana Obregón

Adela González ha cridat l'atenció de tothom

Adela González ha parlat del tema del moment i ha deixat clara la seva postura perquè està molt compromesa amb l'audiència. «T'atreveixes a donar la teva opinió?», li preguntava Jorge Javier Vázquez després de donar pas a la notícia d'Ana Obregón. Tot seguit, la presentadora era força clara i posava les cartes damunt la taula perquè no quedi cap dubte a l'aire.

Adela González té un paper fonamental en aquest assumpte i els espectadors estaven molt pendents de la seva reacció. Sí, perquè, recordem que lamentablement ella va perdre la seva filla per la mateixa malaltia que Ana Obregón va perdre Aless Lequio. Per aquest motiu 'Sálvame' es va paralitzar fins que González es va atrevir a dir què pensa.

Fotomuntatge del rostre d'Ana Obregón i l'exclusiva de la seva maternitat a '¡Hola!'
Adela González ha opinat sobre Ana Obregón | CatalunyaDiari

Adela s'armava de valor i, tan respectuosa com de costum, es pronunciava per acabar amb l'expectació. «Estic segura que ella sap que aquest nadó no mitigarà el dolor que té», va comentar mirant a càmera. González, per desgràcia, sap de què parla i pensa que l'actriu haurà d'aprendre a conviure amb la pèrdua d'Álex Lequio.

Adela va sentir l'opinió dels seus col·laboradors i va moderar un debat sobre el tema perquè hi hagués pluralitat d'opinions. «Jo crec que és una decisió que ha pres per amor, per amor a ella, al seu fill i a la vida perquè la nena serà perfectament feliç», deia Antonio Montero, paparazzi experimentat i amb molta informació, que no veu gens estranya la decisió.

Lydia Lozano continuava amb l'argument del seu company i també donava resposta al plantejament de González. «A mi em fa mal quan la gent opina que aquesta nena ha vingut per treure dolor a la pena que té. Diuen que el duel no ho té fet, però és que aquest dolor no se'l traurà mai», va opinar amb contundència.

Adela González se sincera amb el públic

Adela coneix bé com funcionen els mitjans de comunicació i sap que tots n'estaven pendents. Per això va fer una aturada al debat per deixar clara la seva postura, tot i que va parlar des del màxim respecte. «A mi les circumstàncies em fan pensar més que en Ana que en la nena», va començar dient amb molt de respecte.

«Jo només vull pensar que Ana Obregón, que sé que ha estat assessorada per un expert, li hagin aconsellat bé. Materialment serà una nena que tindrà totes les vides del món per gastar els diners que té. Però serà complicat viure sabent que ha arribat per tapar un espai que és impossible tapar», prosseguia.

Adela González
Adela González ha tornat a donar la millor versió | GTRES

González va perdre una filla i sap perfectament del que parlava, però Jorge Javier va ser curós en preguntar. «Tu contesta'm al que vulguis, si vols no em responguis», li deia el català. Al qual ella va respondre: «No, no contestaré, no sé què és, però no contestaré».

La periodista va canviar de postura i acabava entrant al debat. «He conegut casos que han passat per situacions semblants a les de l'Ana i sé que l'embaràs ha estat dolorós. Quan penses que tindràs una nova vida també penses si ho faràs bé o no», opinava.

Adela González confia en la bondat d'Ana Obregón

Així doncs, Adela deixava molt clar que no creu que Ana Obregón hagi pres aquesta decisió per oblidar la mort del seu fill. Les paraules de González eren les més buscades i ha fet el que estava previst: donar la cara.

«Estic convençuda, seguríssima, que les dones que es queden embarassades després de perdre un fill pensen que supleix algun forat. És el primer que he dit, estic segura que ella n'ha estat conscient i que no vol emplenar cap forat», finalitzava.