Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adela González somrient i mirant a càmera

Adela González sap la veritat i entén que la traïció és màxima

Adela González ja coneix tota la veritat

Una tarda d'aquesta semana a Sálvame, Adela González va protagonitzar un dels moments més sorprenents de tota l'emissió del programa. Després de conèixer-se les noves informacions amb la suposada traïció al clan Campos, estava disposada a continuar indagant més sobretot l'entramat.

Kiko Hernández afirmava que Gustavo, el xofer de María Teresa, tenia en la seva possessió enregistraments de tota la família. Davant d'això, Adela va esbrinar tota la veritat del que havia passat, segons les informacions d'Hernández. I és que, si fossin certes, estaríem parlant d'una gran traïció a tota la família de María Teresa Campos.

La tensió es podia tallar amb un ganivet, ja que la presentadora va poder parlar amb Belén Ro, una de les poques coneixedores de l'assumpte. Segons va explicar Hernández, la periodista sí que era coneixedora dels suposats enregistraments que se'ls havien fet a la família Campos.

Adela González ja coneix el que ha passat

Durant dijous a la tarda, Adela González es va proposar anar més enllà, i conèixer tots els detalls de la suposada traïció que hauria patit la família Campos. Va ser Kiko Hernández qui va assegurar que Gustavo, mà dreta de María Teresa, hauria estat gravat trucades i converses de Terelu, Carmen, Alejandra i la mateixa María Teresa.

Captura d'Adela González a 'Sálvame'.
Adela González va intentar aconseguir el testimoni de la periodista després de conèixer la veritat| Telecinco

Però això no va quedar aquí, ja que Kiko va assegurar que Belén Ro n'era totalment coneixedora. «No m'estranya perquè Belén sempre ha defensat Gustavo de tot», sentenciava Borrego. Recordem que la periodista es va allunyar completament de l'univers Sálvame després de la polèmica del préstec.

Després de treure el tema dels enregistraments a plató, les càmeres del programa van enxampar Belén Rodríguez a les instal·lacions de Mediaset. I com que Adela González ja era coneixedora de la veritat, no va dubtar a llançar-se a la recerca per veure si podria obtenir el testimoni de la periodista.

Així, la presentadora de Sálvamees va recórrer tots els platós de Telecincofins que finalment va arribar a maquillatge. Tot i això, les càmeres no van poder captar el moment, i només els micròfons van ser-hi testimonis. Després de la trobada, la presentadora va revelar que Belén va optar per no parlar i no pronunciar-s'hi.

Adela va perseguir Belén pels passadissos mentre li preguntava sense cessament sobre tota la polèmica. No obstant això, per la seva banda, la periodista només va accelerar el pas i va esquivar totes les preguntes de González.

Foto de Belén Rodríguez a 'Sálvame'
Belén Ro prefereix mantenir-se en silenci i no explicar res | Europa Press

Ara, la polèmica continua més viva que mai. I és que, després de conèixer l'existència d'aquests àudios, el clan Campos s'enfrontaria a una de les traïcions més grans.

La polèmica només ha començat

La sorpresa va ser majúscula al plató. Adela no podia donar crèdit a les informacions que havia revelat el col·laborador. Carmen, d'altra banda, no podia evitar mostrar-se molt nerviosa i tensa, ja que ella sap com n'és d'important Gustavo per a la seva mare.

Tanmateix, Adela continuava indagant en el tema i li va preguntar a Carmen Borrego com pensava abordar la situació. De moment, però, la col·laboradora té clar que necessita temps i, sobretot, tenir una conversa amb Gustavo. I és que just quan semblava que les aigües tornaven a la seva llera dins de la família Campos, tot torna a enfonsar-se.

No hi ha dubte que aquesta traïció tornarà a crear escàndol, i només queda esperar si, finalment, Belén Ro s'aventura a donar testimoni. A més, tot apunta que la periodista sap molt més del que sembla, però de moment ha optat per fer vot de silenci.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp