Primer pla de Concha Velasco.

Concha Velasco s'emporta una alegria enmig de la malaltia gràcies al seu fill

Concha Velasco està encantada amb la notícia

Concha Velasco viu uns mesos molt complicats pel seu feble estat de salut que l'ha portat a haver de ser ingressada a l'Hospital Puerta del Hierro de Madrid. Afortunadament, ja ha rebut l'alta i es troba a la residència on ha estat vivint un temps. De fet, ha estat allà on ha tingut una alegria relacionada amb el seu fill gran, Manuel.

El que ha passat és que ha sabut que el jove i el director teatral José Carlos Plaza li han fet un especial homenatge. Aquest té molt a veure amb l'última obra que ella va representar sobre els escenaris: La habitación de Maria. Exactament, el que han fet ha estat convertir-la en llibre i portar-la al mercat.

Concha Velasco descobreix la feliç notícia

L'actriu val·lisoletana continua feble, com ha revelat el seu entorn, però és a la residència i no a l'hospital. Allí està atesa les 24 hores i pot rebre la visita dels seus amics i familiars. En efecte, dels dos fills, un  li ha donat una bona notícia que segur que l'ha alegrat moltíssim.

Manuel li ha explicat que ha tret un llibre amb José Carlos Plaza, gran amic de Concha. El que han fet ha estat cedir a l'editorial Éride Ediciones els drets per convertir l'obra La habitación de María en un llibre.

Concha Velasco i el seu fill, Manuel.
Concha Velasco està encantada amb el pas que ha fet Manuel | Europa Press

Ens estem referint a una obra teatral que el fill de Velasco va crear per a ella, sent la darrera qui la va representar als escenaris. Cal dir, a més. que va ser dirigida pel director esmentat i produïda per Jesús Cimarro.

L'obra explica la història d'Isabel Chacón, una cèlebre escriptora de 80 anys que té a la carrera l'honor d'haver rebut el prestigiós Premi Planeta. Es tracta d'una dona que pateix agorafòbia, cosa que li impedeix celebrar el seu aniversari amb magnificència. Així, com és habitual des de fa temps, el celebra sola a casa.

Manuel ha donat a conèixer primer a la seva mare aquest important pas que ha fet. Però, també ho ha compartit amb tots els seus seguidors de les xarxes socials penjant una imatge d'aquest llibre, que s'ha posat a la venda fa poc.

Concha Velasco, elogiada per una famosa periodista

La 'chica yeyé', en assabentar-se del nou èxit professional de Manuel, segur que està feliç i encantada. També ho deu haver estat en conèixer les boniques paraules que li ha dedicat públicament una de les periodistes del cor més famoses. Ens estem referint a Maria Patiño.

Imatge de María Patiño
Concha Velasco ha estat enaltida per María | GTRES

El que ha passat és que ha aparegut un vídeo en què Kate Winslet és molt afectuosa amb una noia que l'entrevistarà. La noia estava nerviosa perquè era la primera vegada que feia aquesta tasca, però ella l'animava, es mostrava afectuosa i l'ajudava moltíssim. Aquesta situació, pel que sembla, va ser la que va viure en certa manerla col·laboradora de Sálvame amb Concha.

Ho ha explicat al seu compte de Twitter: «Fa anys em van encarregar una entrevista a la gran Concha Velasco. Un cop acabada, no s'havia gravat res. Ella em va dir: «Comencem de nou»». «No ho oblidaré mai».

Ha estat una anècdota que ha propiciat que molts internautes hagin valorat molt positivament l'ex de Paco Marsó. Per això li han dedicat afectuosos missatges com «Això ho fan els grans» i «Concha va demostrar ser més gran com a persona que com a actriu».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp