Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco li busca sense voler un problema a Belén Esteban

Belén Esteban ha generat una gran polèmica al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban s'ha tornat a veure envoltada, una vegada més, en una polèmica discussió relacionada amb la família Flores. I és que, sense voler-ho, David Flores Carrasco li ha buscat un nou problema a 'La princesa del poble' amb la resta dels seus companys de Sálvame.

Durant els més de 20 anys que Antonio David va estar parlant públicament de la mare dels seus fills, la de Paracuellos es va convertir en una de les grans defensores. Tant que, més d'una vegada, no va tenir cap problema a confessar l'amistat que l'unia a Olga Moreno.

Belén Esteban a plató
Belén Esteban ha estat molt qüestionada per les seves paraules | Mediaset

Però amb l'arribada de Rociíto i la seva docu-sèrie, Rocío, contar la verdad para seguir viva, Belén Esteban va canviar d'opinió respecte a la imatge que tenia del pare de David Flores Carrasco.

Ara, tant ella com pràcticament tots els treballadors de Sálvame s'han posicionat públicament al costat de l'hereva universal de Rocío Jurado. Tanmateix, durant l'emissió d'aquest dimarts, 10 de gener, la col·laboradora de televisió es va enfrontar a María Patiño per culpa de David Flores Carrasco.

Belén Esteban no entén què està passant dins del clan

Belén Esteban no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de donar la seva sincera opinió sobre una de les últimes polèmiques dels Flores-Moreno. I és que, després de l'últim tuit de Marta Riesco, la guerra entre ella i Olga Moreno continua generant enrenou.

Segons es va poder saber fa uns dies, la guanyadora de Supervivientes 2021 té pensat traslladar-se a viure a Madrid, i per això, li ha dit al seu exmarit que, molt a desgrat seu, a partir d'ara ja no es podrà fer càrrec del seu fill.

Aquesta informació ha generat una gran polèmica sobre qui hauria de tenir cura de David Flores Carrasco, però sens dubte, la més crítica ha estat Belén Esteban.

David Flores Carrasco i Olga Moreno
L'empresària ja no es podrà fer càrrec de David | GTRES

La tertuliana no va tenir cap problema a qüestionar Rociíto per no tenir cap mena de relació amb el seu 'nan'. «No entenc Rocío. El nen amb OA[Olga Moreno], el nen amb Marta Riesco… I ella?», va dir la de Paracuellos dilluns, 9 de gener, aixecant un gran enrenou en plató.

Així és, ja que algunes de les seves companyes, com Laura Fa, no van trigar a sentenciar aquestes paraules, assegurant que s'està tornant a qüestionar la imatge de Carrasco com a mare.

Tan sols 24 hores després, i sent conscient de la gran polèmica que es va generar, Belén Esteban va voler matisar les seves paraules i va assegurar que, encara que sap perfectament què és la violència vicària, li fa pena pensar per tot el que està passant David Flores Carrasco.

«Perquè entenc que Rocío Flores no vulgui veure la seva mare pel que va passar, ho entenc perfectament, però no entenc que no vegi el nen», va puntualitzar tot seguit.

Llavors, va ser en aquest quan Maria Patiño va interrompre-la per qüestionar les paraules que va pronunciar el dia anterior. «Et puc dir una cosa? En aquesta polèmica, el més injust és el que estan intentant fer algunes persones: involucrar Carrasco».

Muntatge Belén Esteban i Rocío Carrasco
Belén Esteban qüestiona una vegada més la decisió que ha pres Carrasco | Catalunya Diari

I és que, la presentadora de Sálvameconsidera que «és una guerra en què Antonio David utilitza Marta Riesco per fer mal Olga amb el mateix mal que la parella va fer Rocío en el passat».

A més a més, la companya de treball de Belén Esteban li va demanar que no entrés al joc que el pare de David Flores Carrasco va iniciar fa anys. «No fiquis a Rocío i no la fem sentir culpable. Centrem-nos en aquest senyor que està fent servir aquests arguments una vegada més», sentenciava.

Finalment, per donar l'estocada final a l'exguàrdia civil, Patiño va assegurar que ja està farta que el 'youtuber' «usi les dones» i que elles «es deixin utilitzar».

«Ara resulta que Olga Moreno guanya pasta amb les exclusives amb els fills d'una altra? Si ho has fet tota la vida tu, Antonio David», va dir l'amiga de Belén Esteban, posant punt final a aquest complex debat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp