Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlota Corredera amb un gran somriure

Carlota Corredera rep l'advertència definitiva després de la seva tornada a 'Sálvame'

Carlota Corredera no ha estat ben rebuda pels espectadors

Carlota Corredera ha tornat a Sálvame i ha generat un gran nombre de reaccions en contra seva. La gallega es presentava al plató del programa vespertí el dijous 12 de gener per anunciar el seu nou projecte: es posarà al capdavant del Mediafest Night Fever dedicat a les segones oportunitats aquest mateix divendres.

La presentadora es va mostrar molt il·lusionada amb el seu retorn i aquest moviment de La fábrica de la tele podria suposar la seva tornada definitiva. Tot i això, els espectadors no van trigar a pronunciar-se i van llançar una advertència que podria marcar el seu retorn.

Carlota Corredera torna a Sálvame

Carlota Corredera va ser una de les presentadores clau del programa vespertí de Telecinco. Tanmateix, la seva implicació en la defensa de Rocío va marcar un abans i un després a la seva carrera televisiva. Va ser durament criticada pel seu posicionament i això va acabar amb el seu treball a Sálvame.

La gallega ha manifestat més d'una vegada que no es penedeix de res i que, si fos necessari, tornaria a fer exactament el mateix. Un cop fora del format, van haver de passar diversos mesos fins que Carlota va emprendre un nou projecte. ¿Quién es mi padre? es presentava com una autèntica revelació, però va ser retirat de la graella per la seva escassa acollida.

Ara, Corredera ha tornat als seus orígens com a presentadora del Mediafest en un especial dedicat als famosos que volen una segona oportunitat. Tot i això, es desconeix si la seva implicació en aquest nou projecte serà temporal, però també podria respondre a una estratègia per tornar a Sálvame. De moment, va fer la seva aparició al programa, on els seus antics companys la van rebre amb els braços oberts.

Imatge de Carlota Corredera posant a un 'photocall' ben sormient
Carlota Corredera presentarà el 'Mediafest' d'aquest divendres. | GTRES

«Per mi és un honor compartir programa amb vosaltres, és la primera vegada que fem un trio en públic», feia broma. Carlota va confessar estar molt emocionada i agraïda per aquesta oportunitat, però no tothom li va donar la benvinguda.

Els seguidors de Sálvame no van trigar a anar a les xarxes per pronunciar-se sobre el seu retorn i llançar-li una advertència. Encara està present la guerra contra els defensors del clan Flores i aquests afirmen que ni perdonen ni obliden. «Hi ha gent que, malgrat cavar la seva pròpia tomba professional, intenta aparèixer com si res. Carlota Corredera, l'audiència o els negacionistes et rebutgen i no obliden», publicava una usuària.

Carlota Corredera: el declivi d'una professional

Carlota Corredera sempre ha estat darrere de les càmeres com a directora de programes d'èxit. Encara que va començar a la televisió autonòmica de Galícia, va acabar arribant a Antena 3 com a subdirectora de Sabor a ti, amb Ana Rosa.

Després d'això, va ser contractada a Telecinco, on acabaria passant els seus últims anys com a professional de la televisió. TNT o Hormigas blancas van ser formats que la portarien directament a convertir-se en directora de Sálvame i el Deluxe. També li van oferir presentar el programa vespertí i va deixar enrere la seva faceta com a directora. En aquest lloc va estar durant anys, fins que el març del 2022 van decidir prescindir-ne. Ho van fer després de l'enrenou que va causar la seva defensa a ultrança a la filla de La más grande al seu primer documental.

Posteriorment, els espectadors es van negar a veure Sálvame els dies que Carlota el presentava i els resultats d'audiència van ser pèssims. La van culpar d'haver-se carregat el programa i la gallega sentia que la seva carrera corria perill. Va ser durament criticada a les xarxes mentre ella es defensava públicament de les amenaces que rebia diàriament. De fet, aquestes advertències s'han tornat a disparar amb l'anunci de la seva tornada: «Els diners són els diners, no li importa res més», comentava una usuària de les xarxes.

De moment, la seva tornada sembla puntual, però no es descarta que sigui el primer pas per al seu retorn definitiu a Sálvame.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp