Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Máximo Huerta

Màxim Huerta i el seu xicot anuncien que han fet el pas més esperat

Màxim Huerta tenia clar que era el moment idoni

Màxim Huerta ja ha deixat enrere aquells moments en què li enlluernaven els focus quan era presentador d'informatius i copresentador d'El programa de Ana Rosa. Després de la seva breu etapa com a ministre, se'n va anar de la capital d'Espanya i va decidir anar-se'n a viure el seu Buñol de l'ànima, a València, per tenir cura de la seva mare malalta. La mare del valencià, Clara Hernández, necessitava tot l'afecte i moltes cures per part del seu fill.

Per això, aquest va prendre la decisió d'instal·lar-se de forma indefinida a la localitat valenciana. Així, ha tingut temps per crear un projecte que versa sobre un negoci familiar. A més, ha rebut l'ajuda del seu xicot, amb qui fa vida, Juan Castillo.

Màxim Huerta i la seva parella donen la millor notícia possible

La veritat és que Màxim Huerta ha decidit construir una llibreria i la data d'obertura escollida va ser el 10 de gener passat. Aquell dia, va presentar en societat un projecte tan il·lusionant per a ell que no va poder amagar l'eufòria que sentia en cap moment.

Imatge de Màxim Huerta amb Juan Castillo
Màxim Huerta i Juan Castillo, des del seu compte d'Instagram | INSTAGRAM @MAXIMOHUERTA

Durant tot aquest temps en què s'ha dedicat a construir i a decorar el seu negoci, aquest ha guanyat el premi de novel·la 'Fernando Lara', amb la novel·la Adiós, pequeño. Tracta d'una obra autobiogràfica en què Màxim Huerta s'obre en canal sense cap mena d'objeccions.

Això sí, no ha deixat del tot la televisió perquè va estar treballant a la televisió valenciana fins a l'estiu del 2022. Per si no n'hi hagués prou, va agafar les regnes de la primera edició del Benidorm Fest, però finalment ha decidit, per fi, que ja és hora d'allunyar-se del focus televisiu.

Màxim Huerta obre el seu propi negoci a Buñol (València)

Sobre el negoci que acaba d'obrir, Màxim Huerta explica d'on ve la passió per la lectura. «Des de petit em fascinava anar a la biblioteca del meu poble, vaig anar enamorant-me dels llibres a poc a poc, van ser refugi i regal». «Sempre vaig voler que n'hi hagués una a Buñol. i ha arribat el dia. Des d'avui us espero aquí, a La librería de doña Leo».

Imatge de Màxim Huerta posant al Benidorm Fest
Màxim està feliç per un fet especial | Europa Press

Fa uns mesos, explicava en una entrevista que «vivim molt de pressa i dispersos, com si fóssim 'runners'. Ara que he tornat al poble he aconseguit anar més a poc a poc. Cal exercitar la memòria i la lentitud, tornar a la tranquil·litat dels 80», va sostenir.

Una manera de viure que també agrada a la seva parella, Juan Castillo. Aquest últim va néixer a Fuerteventura, però ara viu amb ell també a Buñol. Juan l'ha ajudat en tot el que ha pogut perquè aquest somni tirés endavant. La veritat és que Castillo va encarregar-se de polir els últims detalls de la façana i va ser protagonista de la mediàtica inauguració.

Màxim Huerta i les reaccions després que el seu nou projecte hagi vist la llum

La novetat professional de Màxim Huerta ha fet que molts famosos, com Bibiana Fernández, Sandra Barneda, Ana Bernal Triviño, Defreds i Elisabet Benavent hagin reaccionat de la millor manera.

A més, la seva amiga Ana Rosa ha declarat el següent després d'assabentar-se de la notícia. «He de felicitar Màxim, ha obert una llibreria al seu poble, que per cert és preciosa. Em sembla una cosa molt romàntica i bonica», ha confessat.

La veterana comunicadora li ha desitjat el millor, i és que Màxim Huerta va formar part de l'equip del seu programa des del 2010 fins al 2015.

«Li va molt bé professionalment i això és meravellós. Hi ha molta gent que ja no hi és, que se n'ha anat, però sempre ha anat a millor, a altres coses, a prosperar, a créixer, a fer coses diferents. I és un orgull», ha dit la madrilenya.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp