Primer pla del rei Joan Carles

Sandra Aladro dona una notícia que canvia el futur del rei Joan Carles

La col·laboradora deixa clar què passarà amb l'emèrit

Sandra Aladro té informació privilegiada sobre molts famosos i en aquests últims dies ha posat el focus en una de les notícies que més ha impactat sobre la Família Reial.

Estem parlant que la infanta Elena hauria pres la decisió irrevocable d'enviar el seu fill Froilà amb el seu avi, l'emèrit, a Abu Dhabi. Allà hi viu Joan Carles des de l'any 2019, quan va ser obligat a marxar pel seu propi fill.

Sandra Aladro és conscient que la infanta estava cansada que dia sí i dia també sortissin notícies que perjudicaven la ja malmesa imatge del seu fill.

Estem parlant d'aquella nova polèmica de la baralla a la sortida de la discoteca, on gaudia de la nit madrilenya el net del rei Joan Carles. S'hi ha vist involucrat i això ha estat la gota que ha fet vessar el got.

Sandra Aladro aclareix la mudança de Froilà a Abu Dhabi

Sandra Aladro ha comentat aquesta dràstica decisió de la germana de Felip VI pel que fa al seu fill. I molts dels col·laboradors d'El programa de Ana Rosa i companys d'Aladro també han donat el seu punt de vista.

Foto de Sandra Aladro somrient.
Sandra Aladro té informació privilegiada. | Instagram @sandraaladro
 

La Família Reial continua sense refer-se. Tot i que Felip VI ha fet tots els esforços perquè cada cop es parli menys dels escàndols de la seva família, aquesta notícia ha cridat força l'atenció.

Amb tot, els tertulians del programa d'Unicorn no s'han pogut resistir a l'hora de donar la seva opinió més sincera sobre l'assumpte.

Sandra Aladro revela com és la seva relació

La revista Lecturas feia esclatar la bomba referent a aquesta decisió tan contundent de la germana de la infanta Cristina. I només falta per conèixer quan tindrem Froilà instal·lat a Abu Dhabi amb el seu avi. El que encara que no sabem és quant de temps estarà el noi en aquell país.

Fotomuntatge del rei emèrit Joan Carles I i el seu net Froilà de Marichalar.
Sandra Aladro ha donat més detalls de la relació que mantenen tots dos. | CatalunyaDiari
 

El que sí que ha explicat Sandra Aladro és que el rei emèrit i els fills de la infanta Elena, Froilà i Victòria Frederica, tenen una gran relació. I aquesta és una notícia que ha encantat a Joan Carles, que ja l'espera amb els braços oberts a Abu Dhabi.

«La relació de Joan Carles amb els dos fills de la infanta arran que es va separar fa molts anys, es van refugiar i és excel·lent», exposa Sandra Aladro.

Mentrestant, Alessandro Lequio sosté el següent. «Em sembla una decisió meravellosa. Moltes famílies prenen aquesta decisió quan un noi surt díscol, l'envien al poble amb el seu avi. El rei Joan Carles va tenir una infància molt rígida i segur que ho fa de meravella», ha dit.

«Al rei emèrit li anirà molt bé estar acompanyat»

D'altra banda, al plató es va opinar que Froilà ja no és una criatura. «Quan a tu et passen aquestes coses i ja tens una edat, tu ja has de ser autosuficient per saber que la gent que t'aconsella té raó. I pel que explica el seu cercle més proper no s'ha mostrat d'acord amb la decisió», va sostenir algun.

Imatge del rei emèrit Joan Carles I al club nàutic de Sanxenxo.
Joan Carles I estarà molt a prop del seu net. | GTRES
 

«Jo crec que té molt a veure amb el fet que no fa res. Ni Froilà ni Victòria continuen a la universitat, tots dos la van deixar», afegeix Sandra.

Finalment, Ana Rosa ha volgut donar el seu punt de vista. «Al rei emèrit li anirà molt bé estar acompanyat. A ell li pot anar molt bé com a experiència vital i pot conèixer gent que li pot donar sortides professionals», deixava anar la comunicadora.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp