Foto d'Almudena Cid.

Almudena Cid sospita que els rumors sobre Christian Gálvez s'han complert

Almudena Cid revela els motius de la ruptura

Almudena Cid ha hagut de fer front a una etapa molt complicada de la seva vida. Sí, perquè la seva separació de Christian Gálvez li va resultar força traumàtica i, a més, amb el temps s'han anat coneixent els motius de la ruptura. Els rumors que es van abocar sobre el presentador eren certs, com ella mateixa acabaria confirmant.

Després de 15 anys de festeig i 11 de matrimoni amb Christian Gálvez, la parella va decidir separar els seus camins. I és que molts asseguren que va ser el madrileny qui va prendre la iniciativa. Però, darrere d'aquesta decisió hi havia una raó de pes.

Almudena Cid sempre li va retreure l'escassa discreció que tenia per parlar de certs detalls íntims. A ell li hauria agradat ser pare, però la maternitat no entrava als plans de l'esportista. Era una cosa que havien abordat en privat, però que en algun moment va transcendir a allò públic.

Així, ella estava una mica molesta per haver-se anat de la llengua alguna vegada, ja que considerava que era un tema molt delicat, on no havia de fer partícip tothom. S'havia de solucionar a casa i únicament entre ells dos.

«He tingut una època molt difícil amb aquest tema perquè ho comparteix tot al seu programa. Moltes vegades se li oblida que ho veuen milions de persones», assegurava l'esportista en una entrevista a Viva la vida. Recorda que el madrileny «va expressar el desig de ser pare, després anàvem al supermercat i la caixera em deia que quan tindria fills».

Foto d'Almudena Cid somrient en un photocall.
Almudena Cid torna a estar il·lusionada després de la ruptura| GTRES

Allò resultava molt incòmode a l'ex del presentador. Admet que «sentia que la societat m'empenyia a ser mare i jo encara no sabia si estava preparada o no per ser-ho». De fet, la situació va arribar a angoixar-la en excés.

Almudena Cid sentia «tanta pressió que fins i tot vaig arribar a tenir malsons, ho vaig passar realment malament». Però el problema ja no era només que es parlés d'aquestes qüestions íntimes als platós de televisió. Com és lògic, ell mai ho va fer amb mala intenció, només intentava plasmar els seus desitjos.

I és que a la gimnasta en cap moment li va passar pel cap la possibilitat de tenir fills. No entrava als seus plans. De fet, alguns mitjans van indicar que això va ser el detonant de la ruptura de la parella.

El comunicador entenia que es tractava d'una decisió lògica mentre es trobés activa al món de l'esport. Però hi va haver períodes a la seva vida en què van poder fer aquest pas i finalment no ho van fer. Ella tenia una idea i era impossible fer-la canviar d'opinió.

Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
El comunicador ja forma part del passat d'Almudena Cid | GTRES

Una persona pròxima revelava a Jaleos que «la rutina ha fet molt de mal. Tots dos ho han intentat fins al final, però no ha pogut ser», indicava. Considera que «sempre hi ha qui emprèn la iniciativa i en aquesta ocasió ha estat així».

Almudena Cid es va emportar una gran decepció

Almudena Cid no va encaixar del tot bé la decisió del presentador de posar el punt final al seu matrimoni. Mantenien una relació estupenda, i d'un dia per l'altre ell va decidir que el més convenient era separar els camins.

Poc temps després, ell aconseguiria refer la seva vida al costat de Patricia Pardo. Va ser tot molt sorprenent i ràpid, cosa que va afectar molt l'esportista, ja que no entenia com es podia enamorar d'una altra dona tan aviat.

Després de la ruptura, ell sempre es va mostrar molt conciliador. «Estic tremendament agraït per tot el que hem viscut i après fins ara. I ara, a poc a poc, s'instal·larà en mi la il·lusió per tot el que em queda per viure i aprendre», va escriure poc després de separar-se.

Per la seva banda, Almudena Cid va trigar a recuperar-se d'aquella situació. I és que, tot a la seva vida girava al voltant del presentador i la ruptura se li va fer costa amunt.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp