Primer pla de Diego Arrabal

Diego Arrabal comunica la pitjor notícia i donen el nom del culpable

Arrabal no dona crèdit a això que li acaba de succeir

Diego Arrabal ha patit de valent mentre estava treballant al seu canal de YouTube. En aquest racó virtual sol explicar sucoses exclusives de les quals després se'n fan ressò els mitjans digitals d'Espanya.

Tothom sap que Diego Arrabal és un paparazzi que des de fa molts anys també ha estat tertulià a diversos programes de Telecinco. Ara que s'ha quedat sense feina després que l'acomiadessin de l'extint Viva la vida, s'ha muntat el seu propi canal de YouTube per fer directes. Així, aquest ofereix certes exclusives que altres col·laboradors de televisió no arriben a donar a l'audiència.

Diego Arrabal pateix la pitjor notícia al seu propi canal

La veritat és que gairebé cada dia Diego Arrabal emet directes al seu exitós canal de YouTube. Els seus vídeos solen tenir sempre el focus a Telecinco i tot allò que tingui a veure amb la productora de Sálvame. Sembla que hi ha un cert ressentiment per part d'aquest contra la cadena de Mediaset: més concretament, contra el programa dirigit per David Valldeperas.

El darrer dimarts, 10 de gener, el paparazzi volia fer un programa al seu canal cap a les 22.00 h sobre una informació rellevant de Sálvame. Per desgràcia per a ell, ha tingut un problema seriós durant diverses hores. Volia adreçar-se a tots els seus seguidors per revelar una notícia d'interès sobre l'espai de Telecinco, però no ha pogut: s'ha trobat un obstacle de dimensions notables.

Primer pla de Diego Arrabal.
Diego Arrabal ha patit de debò pel seu canal. | Telecinco

Hackejen el paparazzi durant tota la nit

Sembla que li han hackejat el compte de YouTube i els seus seguidors se n'han assabentat gràcies a un club de fans de l'andalús, el qual ha estat portaveu d'Arrabal perquè no s'estengués més el pànic a les xarxes.

La veritat és que passaven els minuts i el canal de YouTube del paparazzi anunciava aquest directe especial cada cinc minuts. Tanmateix, mai no s'arribava a emetre un directe que els seguidors anhelaven des de feia diverses hores. «Ho sento. Diego Arrabal ens comunica que no s'ha pogut solucionar el problema tècnic», deien a Twitter. Així mateix, hores més tard, aquest compte que suporta el paparazzi anunciava que també li havien hacker el compte d'Instagram. Finalment, ho ha pogut solucionar tot.

El cas és que els seus seguidors s'han quedat amb les ganes: estaven desitjant sentir una altra exclusiva més. Aquest és un dels fets pels quals Diego és tot un referent entre els periodistes de la premsa del cor.

Diego Arrabal triomfa amb les seves exclusives, malgrat tot

Encara que actualment no està treballant en cap programa de Telecinco, s'ha llaurat el seu camí. I ara veu difícil deixar aquesta feina que li reporta una bona quantitat d'euros gràcies a les subscripcions i a les visites que tenen els vídeos que va pujant cada dia.

Fa uns dies, el paparazzi tenia una notícia sobre David Flores Carrasco. La seva madrastra, Olga Moreno, li havia deixat clar Antonio David que ella necessita que el jove deixi casa seva perquè se n'anirà a viure a Madrid amb Agustín Etienne.

Diego afirmava que el jove viu actualment en un apartament que Antonio David té llogat a la ciutat de Màlaga. I si l'exguàrdia civil no hi pot estar, el jove se'n va amb la seva germana. A més, també revelava que, quan David Flores se'n va a Madrid, el seu pare sí que es queda a dormir a casa de Marta Riesco, la seva parella.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp