Gerard Piqué amb el seu pare, Joan Piqué

Joan, el pare de Gerard Piqué, respon a Shakira amb una frase demolidora

El pare de l'exfutbolista blaugrana ha mostrat el seu malestar davant la cançó de la colombiana

Aquest dijous va ser un dia dur per la família de Gerard Piqué. La seva exdona, Shakira, va llançar una cançó criticant directament tot l'entorn de l'ex del Barça, inclosos els seus pares. Una lletra repleta de dards enverinats als quals l'entorn més proper de l'empresari català no van tardar a reaccionar. 

El cert és que els més mal parats amb els míssils de Shakira van ser Gerard Piqué i la seva actual xicota, Clara Chía. De fet, aquesta última, no ha dit ni ase ni bèstia des del llançament del senzill de la colombiana amb Bizarrap. Els que si han reaccionat, però, han estat els avis paterns dels fills de la cantant amb l'exfutbolista.

Per una banda, la doctora Montserrat Bernabeu, mare del culer, va retirar uns 'm'agrada' del seu compte de Twitter. Bernabeu havia posat like a una piulada que no deixava en massa bon lloc al seu fill i, també, al tuit de Bizarrap anunciant el llançament de la cançó. El que no se sap és si va ser intencionat o sense adonar-se'n.

De fet, arran d'aquests 'm'agrada' les xarxes es van incendiar i tots els mitjans de comunicació no parlaven d'una altra cosa. Davant aquest bombardeig de notícies i especulacions, Montserrat Bernabeu es va veure obligada a retirar els 'm'agrada' i, a hores d'ara, ja no apareixen al seu perfil de Twitter.

Twitter de Montserrat Bernabeu
Twitter de Montserrat Bernabeu on apareixen els 'm'agrada'. | Twitter

La rèplica del pare de Gerard Piqué

Joan Piqué, pare de Gerard Piqué, ha estat menys discret que la seva dona a l'hora de contestar a la que va ser la seva jove. Tal com ha informat la periodista Lorena Vázquez, companya de Laura Fa, Joan Piqué ha utilitzat el seu perfil de Whatsapp per plantar-li cara a la colombiana. 

«Ha canviat la seva foto per una imatge de la pel·lícula Bailando con lobos de Kevin Costner, i al nick ha posat 'Ballant amb llobes', en clara referència a Shakira», deia Vázquez. Una indirecta que posaria de manifest el malestar del progenitor de Gerard Piqué davant les acusacions de Shakira sobre la seva família. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp