Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Roberto Leal

Roberto Leal confirma que els rumors sobre 'el bote de Pasapalabra' són certs

Roberto Leal s'ha enfrontat a multitud de crítiques per aquesta raó

Roberto Leal és el geni de la televisió en aquests moments. El presentador és al capdavant del programa més vist de totes les cadenes d'ara. I és que cada cop que apareix a la pantalla, s'emporta tota l'audiència.

Des de fa mesos que Roberto Leal està liderant la batalla entre els dos llegendaris concursants Rafa i Orestes. I és que el pot de Pasapalabra ja ha arribat a la xifra més gran en tota la història del programa. Dos milions d'euros és la xifra que sumarà el compte bancari d'algun dels dos concursants.

Tot i això, completar el 'rosco' s'ha convertit en una tasca una mica complicada per als dos participants. Roberto Leal, però, prefereix quedar-se callat abans de dir cap detall del que es cou pel plató. I és que el fet que triguin a atorgar un premi tan valuós ha suscitat multitud de crítiques i rumors sobre la legitimitat del programa.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
Roberto Leal també està esperant per poder repartir l'anhelat premi | Antena 3

«Els meus sogres pregunten, però canvio ràpidament de conversa i ja està», respon Roberto Leal davant de la ja repetida pregunta de quan es donarà el pot.

Roberto Leal té clar que no té a veure amb ell

Aquestes últimes setmanes les especulacions han pres molta força entre els espectadors del programa. És més, les xarxes socials espurnejaven debatent l'estratègia que ha adoptat la cadena per al programa. Molts parlaven de complot i de voler allargar el màxim possible fins que Orestes s'emportés el premi gros.

Twitter acumulava enormes interaccions i comentaris sobre el que estava passant a la petita pantalla. Tot i això, els teleespectadors creuen que el lliurament del premi és molt a prop, concretament, calculen que per a mitjans de gener o inicis del següent mes.

Però, la veritat és que Roberto Leal pot estar tranquil. Les dades d'audiències fan que Pasapalabra obtingui unes altes xifres de quota de pantalla. El seu punt fort és de batre rècords, per descomptat.

El primer dimarts del 2023, Roberto Leal aconseguia unes dades que van arribar al 23,6% i un minut d'or que va tenir més d'un enganxat a la tele. Exactament, quatre milions de persones que no es volen perdre l'anhelat i esperat final del concurs. Eren dades impressionants, encara més si destaquem que va guanyar més audiència que el partit del Reial Madrid a la Copa del Rei.

Arribar als dos milions d'euros al 'rosco' és una cosa que no passava des del 2006. Ara, Roberto Leal repeteix i sobrepassa aquesta gesta televisiva. «Jo em limito a fer la meva feina, però els reis del programa són Orestes i Rafa», deia el sevillà.

Roberto Leal suma una gran llista d'experiències a la seva llista. El presentador recordava com també va ser presentar Operación Triunfo i com  és de diferent un programa de l'altre. «Jo no sé quan serà la final de Pasapalabra, però sí que sabia quin dia era la final d'OT», diu.

«M'he vist en mil problemes, però mai en cap d'aquesta mena», deia. Roberto Leal agraeix que en la seva llarga trajectòria professional encara no s'hagi trobat cap gran polèmica que hagi pogut esquitxar-lo.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp