Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la cantant Edurne amb el rostre seriós

Edurne assumeix el problema que hi ha a casa amb el seu xicot David de Gea

El futbolista fa preocupar la seva noia

Edurne no travessa per la millor de les situacions a casa seva. La tensió creix per moments i la que fos representant d'Espanya a Eurovisió assumeix que ja no es poden amagar més les complicacions.

L'exconcursant d'Operación Triunfo viu un bon moment laboral. A banda de les diferents promocions publicitàries que fa, ha completat amb èxit una nova temporada del programa GOT Talent.

Al costat de Paula Echevarría o Risto Mejide, la cantant es mostra sincera i espontània, cosa que agrada molt als espectadors de l'espai de Telecinco. A més a més, tampoc es pot queixar de la seva carrera musical, en què segueix sumant concerts amb un públic més que entregat.

Edurne
Edurne està en un moment de felicitat, encara que sembla que no és plena | INSTAGRAM @EDURNITY

Edurne gaudeix de la seva filla Yanay, que aquest any farà els 2 anys. La devoció que sent per la seva nena és increïble, fins al punt de reconèixer que, per ara, no es veu sent mare per segona vegada.

Així doncs, sembla que tot va bé a la vida de la cantant. Tot i això, hi ha alguna cosa que té molt a veure amb la seva parella i que l'està afectant molt la seva família.

En principi, la relació amb el futbolista David de Gea també va vent en popa. Això sí, malgrat l'amor que hi ha a casa seva, com dèiem, la situació és cada cop més tensa. I és que el seu xicot no està passant pel millor moment precisament.

Imatge d'Edurne i David de Gea abraçats i somrient
David de Gea i Edurne són una parella molt unida | GTRES

Edurne pateix per De Gea

El porter del Manchester United va ser la riota del món del futbol el cap de setmana passat, ja que va encaixar un gol per culpa d'allò que molts han considerat un error garrafal que va cometre.

Però, per si no n'hi hagués prou, les últimes informacions publicades avisen que el seu club vol imposar un nou límit salarial a la plantilla i el primer damnificat seria el xicot d'Edurne, que s'hauria de baixar el salari per poder seguir a l'equip anglès.

Tanmateix, els problemes no s'acaben aquí, ja que el Manchester United ha anunciat la contractació d'un altre porter per donar més competència a De Gea. Així doncs, el fitxatge de Jack Butland per l'equip anglès complica encara més la situació del noi d'Edurne.

I és que, encara que tots dos intenten que els problemes professionals no afectin la seva situació personal, és evident que David De Gea no està passant un bon moment. I Edurne no pot fer res per evitar-ho.

Per tot això, la situació a casa no és la millor, malgrat que pugui semblar tot el contrari. Edurne pateix també per les complicacions laborals del seu noi i, malgrat que la resta sembla que els va bé, ara no poden estar satisfets al cent per cent.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp