Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adela González

Adela González descobreix que hi ha censura a Telecinco: no pot parlar d'això

Adela González, perplexa després de saber què té prohibit

Adela González cada vegada està més ficada en el joc que suposa presentar un format com Sálvame en què les sorpreses estan assegurades. Al principi li va costar fer-se al seu lloc de treball, però ja és tota una experta amb els deu mesos que porta a Telecinco.

Adela González és conscient que l'espai de La Fábrica de la Tele vol sorprendre l'audiència amb temes sucosos sobre els famosos del moment. Amb això, de vegades es produeixen certs errors en el fragor de la batalla, com el que ha passat a una companya seva.

El programa dirigit per David Valldeperas és expert en acarnissar continguts i debatre sobre un tema sense desvelar els protagonistes perquè l'audiència s'enganxi. Volen que no perdi de vista Telecinco fins al final de l'espai. Sempre aconsegueixen dilatar alguns temes que després no són tan delicats com semblaven, però tenen aquest art de deixar enganxats els espectadors als seients fins que finalitza l'espai.

Adela González descobreix la censura a casa seva

Aquest dilluns va passar un fet inesperat a compte de l'entrevista exclusiva de José Antonio Avilés a una dona famosa. Parlem d'una noia que hauria tingut un idil·li amb un altre famós casat. Mentre es debatia en profunditat sobre aquest assumpte, una confessió va provocar el caos al plató de Telecinco.

Foto d'Adela González
Adela González sap que hi ha censura al programa | Telecinco

El programa fa diversos dies que no dona el nom del famós que hauria estat infidel a la seva dona i tots els que hi treballen estan tenint molta cura de no ficar la pota per evitar que es descobreixi el pastís. Fins i tot Jorge Javier ha confessat que ha estat a prop de confessar el nom d'aquest famós al qual se li ha posat el punt de mira des de Sálvame.

Adela González estava atenta a les directrius dels seus directors. Sabia que cap membre de l'espai no podia parlar més del compte perquè es desbarataria tota l'estratègia que tenien muntada per a aquella tarda.

Laura Fa la feta grossa després de revelar una cosa prohibida

«He estat a punt que em sortís el nom», afirmava el presentador català minuts abans que una col·laboradora del programa visqués el seu particular moment de voler-se fondre. El patia en desvelar, sense voler-ho, el nom del famós que suposadament hauria estat deslleial a la seva dona.

Primer pla de la periodista catalana Laura Fa al plató de Sálvame
Laura Fa ha comès un error que li podria costar el seu lloc de treball | Telecinco

Quan Kiko Hernández afirmava que donaria el nom de la famosa entrevistada si es destapava que la seva informació no era real, ha passat el desastre. Laura Fa ha aparegut en escena i l'ha 'liat' com mai en un plató de televisió.

«Està relacionada amb gent que li pot donar moltíssimes dades per acabar de quadrar tota la història. Coneixes gent que coneix tan profundament Fran», sentenciava la catalana. El cas és que en adonar-se del seu error després de destapar el nom secret, s'enduia les mans a boca davant l'estupefacció dels companys.

Adela González no dona crèdit: «Ha sortit la Grossa»

Kiko Hernández va ser el primer a reaccionar a aquesta ficada de pota de Laura Fa i deia el següent. «Bé, doncs ha sortit la Grossa». Després de revelar-se el nom sense que ella ho desitgés, Jorge Javier afirmava el següent abans de connectar amb Mayte Ametlla, una periodista que cada cop té més presència a Sálvame.

«Estem fenomenal, com mai, noia», deia Jorge Javier en un to gens amigable. A més, aquest, sabent que el nom de Fran Rivera corria com l'escuma per les xarxes socials, ironitzava sobre el rètol del programa. «D''entrevista secreta' jo trauria el 'secreta'», deixava anar. «Laura, alguna cosa a dir?», li preguntava el català, conscient de l'error tan greu que havia comès la seva companya de feina.