Foto de Joaquín Prat

Joaquín Prat i el robatori de 200 euros que fa que desconfiï de tothom

Joaquín Prat tindrà molta cura a partir d'ara

Joaquín Prat ja no es refia de ningú, i encara menys després d'haver estat víctima d'una estafa en què es van emportar al voltant de 200 euros. A dia d'avui, aquest conegut periodista s'ha convertit en una de les cares fonamentals dins d'Unicorn Content, i no només pel seu nou lloc com a presentador oficial de Ya es mediodía.

Durant tots els mesos que 'la reina de las mañanas' va estar de baixa a causa de la seva malaltia, Joaquín Prat va ser una de les persones que va aconseguir mantenir a la superfície el negoci de la seva gran amiga i cap.

Primer pla de Joaquin Prat
Joaquín Prat està molt enfadat pel que li han fet | GTRES

Ara, el comunicador ha deixat tots els seus companys sense paraules en confessar que no fa gaire va ser víctima d'una estafa: «Me la van jugar».

Joaquín Prat explica tots els detalls

Joaquín Prat no ha pogut contenir la ràbia i la impotència en compartir amb tota l'audiència de Telecinco el frustrant episodi de delinqüència que va patir fa uns dies. Segons el presentador, ha estat víctima d'uns delinqüents cibernètics.

S'acosten les festes de Nadal i, amb elles, els robatoris a través d'internet es multipliquen. Per això, el company d'Ana Rosa no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de denunciar públicament aquestes pràctiques fraudulentes.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat explica com li van robar els diners | Mediaset

Segons ha assegurat Joaquín Prat, fa uns dies va fer una compra a través d'internet, però el que menys es podia imaginar era que seria una estafa. Després de la compra, li va aparèixer un avís al dispositiu mòbil. Sense pensar-s'ho dues vegades, el comunicador va decidir obrir-lo i, per a la seva sorpresa, es tractava del que es coneix com a phising.

«Amb un fals missatge de Correus me la van jugar i em van 'sisar' 200 euros de la targeta... Estaves esperant un paquet i clar...», ha explicat Joaquín Prat, molt enfadat. El copresentador d'El programa de Ana Rosa ha volgut alertar tota l'audiència del programa d'aquesta pràctica perquè no caiguin en el seu mateix error. «És molt fàcil caure-hi perquè els mètodes d'estafa cada cop són més sofisticats…».

Joaquín Prat no ha estat l'únic

Joaquín Prat no ha estat l'únic que ha patit aquesta mena de delicte en els últims mesos; tot apunta que la mala sort s'ha instal·lat dins del plató d'El programa de Ana Rosa. Dijous passat, 15 de desembre, Patricia Pardo va deixar sense paraules tots els col·laboradors del format en compartir amb ells una de les experiències més doloroses de la seva vida.

Durant l'emissió del matí, la companya de Joaquín Prat va assegurar que també havia estat víctima d'un robatori, però en aquest cas es tractava del cotxe. Aquesta confessió es va produir mentre els tertulians del programa comentaven el robatori de joies que va patir el cantant Daddy Yankee a un hotel de València el 2018.

Muntatge Ana Rosa Quintana amb Patricia Pardo
Les companyes de Joaquín Prat han viscut situacions similars | CatalunyaDiari

«I si et roben el cotxe a la porta de casa teva?», es va preguntar la presentadora del format, i Pardo no va trigar a respondre-li que l'únic que et queda és aguantar-te «una miqueta». Va ser en aquest moment quan la presentadora i amiga de Joaquín Prat va assegurar que, fa uns mesos, a Patricia li havien robat el cotxe a la porta de casa seva. I, encara que la 'reina de las mañanas' encara no ha perdut l'esperança que aparegui, la seva substituta és conscient de com n'és de complicat. «No, no, no», li va respondre Patricia Pardo.

Després d'aquesta trista anècdota, la cap de Joaquín Prat va voler compartir amb els seus seguidors la seva experiència personal, ja que a ella li va passar una cosa semblant fa uns 10 anys. «Em van robar el cotxe a la porta de casa. Jo no vaig arribar a entrar al cotxe, el portava el meu marit, el va aparcar a la porta i quan vam anar a sortir per veure'l, ja no hi era. No el vaig ni estrenar», va explicar a aquell moment.