Primer pla d'Adela González.

Adela González explica que ha rebut una trucada de la policia i espanta tothom

Adela revela que els agents es van posar en contacte amb el programa

Cada dia Adela González, des que va decidir acceptar l'oferta de Sálvame, té un repte nou. No hi ha una tarda tranquil·la per a la presentadora basca. Dilluns passat va comunicar que la policia s'havia posat en contacte amb ella, un fet que va fer saltar les alarmes entre tots els col·laboradors del format.

Al programa de les tardes de Telecinco continuen tractant el tema de les dures crítiques que va rebre Carmen Borrego per part de la seva nora. Intenten estirar al màxim possible unes paraules que Paola li va dedicar a la filla de María Teresa Campos en una conversa privada. Com era evident, un reporter de l'espai es va dedicar a fer guàrdia a les portes del local on treballa la noia.

Adela no semblava gaire optimista amb què parlés. Tothom confia que aparegui en públic i es disculpi davant de la seva família política. Però, de moment, aquest perdó haurà d'esperar.

La nora de Borrego va intentar esquivar la premsa fugint de pressa amb patinet. Fins i tot, va arribar a posar en perill altres vianants i per això la seva actitud imprudent podria ser considerada d'infracció. El que ningú no s'esperava és que hi pogués haver una repercussió tan ràpida.

Adela González va revelar que des de Trànsit havien parlat amb la direcció del format. «M'acaben de dir, i no és broma, que una persona de la DGT s'ha posat en contacte amb el programa», va assenyalar. La intenció és revisar les imatges «per procedir a multar-la».

Imatge d'Adela González.
Adela González revela la possible multa a què Paola ha de fer front. | Mediaset
 

Tot això ho comentava mentre rebia la informació a través de la direcció. Pel que sembla, la fugida de Paola li podria sortir molt més cara. I és que no només des de Trànsit es van interessar pel que va passar.

Adela González va comunicar uns minuts més tard que la situació s'anava agreujant. Pel que sembla, la policia s'havia posat en contacte amb ella perquè els facilités aquestes imatges de la imprudència. Sens dubte, estaven aconseguint el que pretenien.

Volien fer un cop dur a la noia pels comentaris tan crítics que havia fet sobre Carmen. Ara, li tornaven la moneda així. «Primer ha estat la DGT, però és que ara la Policia Municipal d'aquesta localitat qui també ens les ha requerit», va afegir la presentadora. Entenien que era una falta greu. El que no s'esperava ningú és que tingués tanta transcendència allò que va difondre el programa.

Carmen Borrego
La nora de Carmen Borrego pot tenir problemes. | Mediaset
 

La conductora del format estava sorpresa per la importància que li estaven donant a aquesta imprudència. D'alguna manera, també s'estaria fregant les mans per la dura sanció que li espera a la dona del fill de Carmen Borrego.

Adela González va comunicar l'abast de la multa

Adela González va anar rebent ordres dels directors durant el programa. També va comunicar als seus companys la possible multa a què s'enfrontaria Paola. «M'estan dient que la sanció podria anar des dels 600 fins als 5000 euros», ha destacat.

Un important càstig econòmic que li espera per escapar-se del micròfon de Sálvame. Segur que la pròxima vegada s'ho pensi millor abans de fugir.

També van voler aclarir quines havien estat les peticions de les autoritats. «Aquest requeriment no és només del fragment que hem vist, sinó el brut, i això és el que enviarem», va assenyalar la presentadora.

Adela González no semblava creure's tot el que li estaven dient. I és que a Sálvame no deixa d'emportar-se sorpreses diàriament. Ja no sap què serà el següent.