Primer pla d'Adela González.

Adela González sap que el metge s'ha preocupat i els ha obligat a deixar-ho

Adela González s'ha convertit en la cara més divertida de 'Sálvame'

Adela González està triomfant com a presentadora de Sálvame, un dels programes que està triomfant aquest estiu. Semblava impossible que l'espai de les tardes de Telecinco remuntés com ho ha fet a principis d'any, quan molts ja demanaven la seva retirada definitiva de la graella.

Els nervis eren evidents i van començar els primers canvis i acomiadaments. Carlota Corredera, David Valldeperas o Paz Padilla eren acomiadats en un intent desesperat de renovar el programa.

Molts col·laboradors ja es veien al carrer i el pànic va començar a estendre's. Tot i això, alguna cosa va canviar i Valldeperas recuperava el seu tron de director al cap de poques setmanes. S'optava per una mena de presentació en què Adela comparteix protagonisme amb Jorge Javier Vázquez, María Patiño o Terelu Campos.

Tothom va començar a remar a favor del nou projecte i els resultats no s'han fet esperar. Sálvame aguanta cada tarda i, si el tema d'actualitat és prou atractiu, aconsegueix unes bones dades d'audiència.

Adela González s'ha convertit en una de les cares que necessitava el programa. Professional, simpàtica, però seriosa i creïble, ha agafat ràpidament el to de l'espai i ha entrat al joc que requereix un format tan desimbolt.

Adela sap quan pot fer broma i quan no. Després de l'ensurt amb la caiguda de Belén Esteban o de Chelo García Cortés, qualsevol tema de salut es tracta amb una mica de por. Així doncs, el que ha passat recentment a Sálvame ha obligat Adela a parar el programa per prescripció mèdica.

Adela atura el programa davant la malaltia inesperada

Adela González estava conduint de manera normal el programa quan, de sobte, una situació alterava el caos habitual. Un dels col·laboradors es veia obligat a abandonar el plató i a visitar els serveis mèdics de Mediaset.

Ràpidament, les càmeres es desplaçaven fins a la consulta del doctor. D'allà sortia seriós José Antonio Canales Rivera.

Adela, visiblement nerviosa, contactava amb Nuria Marín per saber què estava passant. «Pregunta-li si té a veure amb el Camí de Santiago que ha fet», deia Adela.

Imatge d'Adela González.
Adela González es va posar fa uns mesos al capdavant de 'Sálvame'. | Mediaset
 

«De sobte, se m'han tapat les orelles, totes dues. Ha arribat un moment en què em feia mal una mica el cap i he decidit venir la metgessa». Pel que sembla el torero retirat s'ha marejat.

«Ni m'assabentava, és més, a Belén li he preguntat un moment: se'm sent quan parlo?».

Adela no donava crèdit. «Tu et veus bé per anar a plató?», li deixava anar Nuria Marín a Canales Rivera. «Ho intentaré», ha contestat ell.

No obstant això, el doctor estava preparant una solució per netejar-li les orelles al col·laborador. «Necessites agafar la baixa laboral o alguna cosa?», li demanava Nuria.

«No, no. Jo compleixo amb vosaltres», responia ell capcot.

Captura de Nuria Marín i Canales Rivera a 'Sálvame'.
Adela González, de pedra amb les explicacions després del que ha passat a 'Sálvame'. | Telecinco
 

Adela González podia seguir habitualment amb el programa, però seguia al·lucinant amb el moment. «O sigui que tenies cerumen a l'orella», diu Nuria. «Sí, és clar, cerumen serà», deia ell entre avergonyit i somrient.

«O sigui que ens hem preocupat tots per tu perquè no et neteges les orelles, Canales Rivera! Què hem de fer amb tu?», li renyava Nuria, tornant la connexió a Adela González.

«I nosaltres pensant que tenia un problema a la gola que per això no parlava, fixa't que mal pensats som!», deia Adela amb la simpatia que la caracteritza. Uns minuts més tard, el van rebre de nou amb ovacions i aplaudiments quan va tornar a entrar a plató.

Finalment, no era un problema de cerumen, sinó que «he agafat una infecció i tinc moltíssima inflamació», explicava.

Són coses que només poden passar a Sálvame, que va seguir el programa habitualment. És cert que fa pocs dies, Canales Rivera havia fet el Camí de Santiago, una cosa que Adela i la resta dels seus companys han seguit per les publicacions del torero a les seves xarxes socials.