Primer pla d'Almudena Cid amb la mirada perduda

Almudena Cid aconsegueix un fet inesperat davant l'incert futur del seu ex a Telecinco

L'exgimnasta es recupera després de la separació

Almudena Cid torna a somriure. Per fi, sembla que ha enterrat l'etapa d'abatiment que la va afectar després de posar punt final al seu matrimoni. I tot això passa en un moment delicat per al seu ex, que ha tornat a fracassar en el seu darrer projecte televisiu.

Des que finalitzés la seva experiència a Pasapalabra, sembla que Christian Gálvez no ha trobat un programa a mida. Ha anat de decepció en decepció, i a Mediasetja se'ls comença a esgotar la paciència. El consideraven un presentador amb molt de talent i recorregut, però les audiències no diuen el mateix.

En qualsevol cas, l'exparella d'Almudena continua tenint cert protagonisme als mitjans, sobretot als de crònica rosa. El seu idil·li amb la periodista Patricia Pardo el converteixen en un personatge cotitzat. Tot i això, l'últim any ha estat una mica convuls per a ell, sobretot en l'aspecte personal.

Però, alhora, la seva carrera professional tampoc és que marxi pel millor camí. Li havien confiat un dels formats de l'estiu, Esta noche gano yo, però amb el pas de les setmanes s'ha desinflat, fins al punt que es van veure obligats a relegar-ho a la matinada.

Últimament a Vasile se li estan resistint els concursos, ja que no aconsegueix enganxar l'audiència, ni tampoc fer ombra a la competència, que cada dia es consolida més a la primera plaça.

Muntatge fotogràfic de Christian Gálvez i Almudena Cid.
Almudena Cid sap que el programa de Christian es troba a la corda fluixa | Trendings

Veient els mals resultats aconseguits durant les últimes setmanes, la postura de la cadena ha estat clara. Retardaran l'horari de l'espai que presenten Gálvez i Carolina Cerezuela apostant pel Cine 5 Estrellas en lloc seu.

Es tractava d'una de les grans apostes de Mediasetper a la tardor, però finalment van decidir estrenar-lo durant el període estival com a prova. I tal com s'ha comprovat, no acaba de convèncer els espectadors que li han donat l'esquena.

Almudena Cid va arribar a ser una de les concursants que es van contemplar per prendre part en aquest programa. El seu nom es va posar sobre la taula abans que es conegués que el seu ex assumiria les regnes. Però finalment no va arribar ni a contemplar aquesta proposta.

Possiblement s'hauria adonat que aquest format fracassaria. Només van fer falta tres entregues perquè la cadena li canviés l'horari i el relegués a l'ostracisme. Malgrat això, no es tracta de l'únic concurs que condueix el presentador madrileny que es troba a la corda fluixa.

Alta tensión també té moltes possibilitats que desaparegui de la graella a partir del setembre. Si bé la decisió encara no està presa, de moment no apareix a les promocions de Cuatro, el canal en què es va emetre durant els últims mesos, en un intent per remuntar la situació.

Almudena Cid estaria il·lusionada amb un noi

Almudena Cid no perd el temps i estaria il·lusionada amb un noi. Es tracta de Gerardo Berodia, com recollia fa unes setmanes la revista Semana. L'exfutbolista no va voler aprofundir en excés sobre el tipus de relació que mantenien.

«Els que l'estimem ens alegrem molt de veure-la així, amb aquesta mirada», apuntava. Després de la garrotada patida per la ruptura del matrimoni torna a creure en l'amor. Alguns asseguren que l'actriu es troba en un dels millors moments de la seva vida.

Muntatge d'Almudena Cid i Gerardo Berodia
Gerardo Berodia hauria tornat la il·lusió a Almudena | Catalunya Diari

En declaracions a la publicació, confessava que hi mantenia una relació d'amistat des de fa temps. «S'està recolzant en mi i jo en ella», va revelar. Així mateix, afegia que «és algú important a la meva vida, una peça fonamental avui dia».

Ara com ara, Almudena Cid ha trobat la tranquil·litat que tant demanava al costat de Gerardo. De moment cap dels dos vol posar etiquetes, si no només gaudir del que encara ha d'arribar.