Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Jorge Javier dona l'última hora del seu estat de salut en ingressar en un hospital

Jorge Javier Vázquez ha entrat en directe a 'Sálvame' per explicar com es troba

Jorge Javier Vázquez es troba de vacances al Perú, tal com ens ho havia fet saber a través de les xarxes socials. I també ha revelat que el viatge no està sent com esperava. El motiu és que ha hagut d'ingressar a l'hospital perquè ha patit allò que es coneix popularment com a mal d'altura.

Dos dies ha estat al centre hospitalari perquè, mitjançant una cambra hiperbàrica, s'eliminés l'edema pulmonar que havia patit. Com és lògic, s'ha generat un gran enrenou quan ha sortit a la llum la seva situació i, davant d'això, ha decidit evitar rumors. Per aquesta raó, ha optat per entrar en directe a Sálvame per explicar-ho tot.

Jorge Javier Vázquez explica què li ha passat

El presentador de Supervivientes no esperava tenir un viatge tan complicat i problemàtic pel que fa a la seva salut. I és que està afrontant una situació inesperada que ha explicat detingudament al seu programa.

«Jo vaig arribar un dilluns a Lima. La primera nit la vaig començar a passar fatal, perquè comences a passar pels llocs més alts del Perú».

«Després de la segona nit, quan em vaig despertar, em costava la vida caminar i portar la bossa de mà. Vaig dinar al restaurant perquè no era capaç d'arribar a l'habitació. Després, em vaig ficar al llit fins a les quatre de la tarda de l'endemà i aquest dia el cansament ja era terrible».

Davant del que estava succeint va trucar a un metge i va decidir «ingressar-me perquè estava totalment desestabilitzat pel mal d'altura. És una cosa que pot passar. Hi havia les preocupacions lògiques, però ja està tot molt preparat perquè et puguin atendre aquí a la ciutat, no com abans».

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha hagut de ser ingressat. | Instagram: @jorgejaviervazquez
 

«Ho tenen tot ben preparat amb les cambres hiperbàriques, l'atenció és exquisida i et sents molt segur en tot moment. Són coses que succeeixen, et toquen i et toquen. El que passa és que l'hospital no el podia deixar pel tema de l'edema pulmonar».

En aquest punt, ha donat a conèixer una dada que ha posat els 'pèls de punta' a alguns col·laboradors com Lydia Lozano. Ha confessat que «quan arribes a l'hospital i et volen posar la via et comencen a punxar i a punxar. Les venes estan tan col·lapsades que no surt la sang, i per això has d'estar aguantant».

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha hagut de fer servir una cambra hiperbàrica per recuperar-se. | Instagram: @jorgejaviervazquez
 

Jorge Javier Vázquez tranquil·litza tothom

El català ha volgut aprofitar la seva intervenció en directe per calmar els qui s'estan preocupant per ell. Així, després de relatar el que ha passat, ha dit amb sentit de l'humor: «D'altra banda, bé».

És més, a la pregunta d'Adela González de si continuaria amb el seu viatge malgrat tot ha estat contundent: «Home, és clar. Estic encantat i el país m'està semblant meravellós».

«Estic veient coses espectaculars, he vist volar còndors, he vist ciutats meravelloses com Arequipa i Cuzco, he vist el Machu Picchu. Fixa't, als que ens agrada viatjar, arribar al Machu Picchu és... Això sí, per poder-ho veure he hagut d'anar passet a passet i amb la meva ampolla d'oxigen parant-me cada cert temps».

Jorge Javier amb un vestit jaqueta fúcsia
Jorge Javier ha deixat clar que continuarà amb les seves vacances a Perú. | CatalunyaDiari
 

A això hi ha afegit: «Malgrat tot, el vaig poder veure, estic encantat i el que em queda...».