Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa

José Ortega Cano enxampa a Ana María compartint el seu pis de luxe amb algú perillós

José Ortega Cano ha tornat a tenir fortes picabaralles amb la premsa

José Ortega Cano és el protagonista involuntari d'aquest estiu. La crisi matrimonial que el torero té amb Ana María Aldón, lluny d'acabar, continua fent parlar els programes de Telecinco.

Allò que començava com una mena de broma, sent un 'rum-rum' cada vegada més insistent, acabava esclatant pels aires i amb una crisi galopant. A la falta de sintonia entre Ortega Cano i la seva dona, s'hi afegia Gloria Camila Ortega, posicionada al costat del seu pare contra la dissenyadora.

A partir d'aquí, una baralla a crits al domicili familiar i anades i vingudes fins a Punta Ballena, l'apartament de vacances completen l'estampa. Els reporters de carrer, tant d'agència com de televisius, saben que és esport de risc perseguir Ortega Cano.

L'extorero no vol parlar amb ningú sobre què està passant a casa seva i són habituals les sortides de to i els insults. L'últim que ha propiciat un reporter de Socialité, «a mamar-la a Parla», va camí de convertir-se en la frase de l'estiu.

Més enllà de les bromes i rialles que a Telecinco es fan fora amb Ortega Cano, la situació és com a mínim incòmoda. El que estan fent amb ell és una veritable persecució cada vegada que surt al carrer, corrent darrere seu. En alguns casos han estat a prop de provocar un accident o de fer-lo caure de la bicicleta.

I per si no n'hi hagués prou amb el drama que s'està vivint a casa seva, ara es pot sumar un nou davant de les preocupacions d'Ortega Cano. I és que Ana María Aldón ha anat compartint unes fotos que li poden portar molts problemes.

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
Ortega Cano ja no pot més amb el que passa| TELECINCO

La casa de José Ortega Cano, víctima dels 'haters'?

Ortega Cano ha tingut a la casa d'estiu de Punta Ballena un refugi per quan les coses han anat malament dins la seva família. Així, tant ell com la seva dona s'han desplaçat diverses vegades a la costa per agafar aire o mantenir la distància entre ells que han necessitat.

Ana María, des de fa temps, ha anat publicant moltes fotos de l'interior del seu apartament. A més a més, quan va tornar de Supervivientesva començar a reformar-lo, el qual té una impressionant terrassa, i és molt a prop de la platja, motiu pel qual és el destí ideal per anar de vacances.

La dona d'Ortega Cano ha decorat personalment cadascuna de les estances, atrevint-se fins i tot a senzilles tasques de bricolatge. Tot ho ha documentat amb publicacions a les seves xarxes socials que ara se li poden girar en contra seu.

Cada cop hi ha més persones que no comparteixen el que està fent amb el seu marit, de manera que la seva legió de 'haters' tenen més material per criticar-la a Internet. Ja se sap, a més, que els 'haters' són molt perillosos per a les persones que, com Ana María, volen exercir d''influencers'.

Muntatge fotogràfic de diferents stories d'Ana María Aldón
Ortega Cano veu com la seva casa és objecte de les crítiques a les xarxes socials | Instagram

Ortega Cano i l'enemiga amb què no comptava

Àvids del que sigui per acabar amb aquest matrimoni, a Sálvamehan trobat un filó amb què Ortega no comptava. Es tracta d'Ana, 'la veïna traïdora' de Punta Ballena. I és que ha estat diversos dies en directe, durant molts minuts, criticant el torero i la seva dona, des del jardí del bloc d'apartaments on viuen.

Ana fins i tot ha intentat entrar a l'apartament d'Ortega Cano, acompanyada de les càmeres del programa. Per la seva banda, Ortega no li ha volgut contestar públicament, encara que el seu entorn ja ha avançat que la portarà davant de la justícia pel que està fent.

En qualsevol cas, si Ortega i Ana María en surten i aconsegueixen restablir la confiança entre ells i la pau familiar, faran callar molta gent. Tot i això, no sembla probable, ara com ara.