Primer pla de Diego Arrabal

Diego Arrabal toca fons amb la jugada que li impedeix recuperar la seva feina

Diego Arrabal ha rebut un atac inesperat després de les seves últimes afirmacions

Fa mesos que Diego Arrabal està  allunyat de la televisió després del seu acomiadament de Viva la vida. Des d'aleshores, continua amb la seva tasca com a paparazzi i està centrat en el seu canal de Youtube. I precisament unes declaracions que ha realitzat en aquest l'han tornat a deixar en evidència i a allunyar-lo de Telecinco.

El que ha passat és que la seva defensa a ultrança d'Ortega Cano ha fet que arremeti contra la veïna del torero que n'està revelant informació. Ella, després del que ha escoltat, ha tornat a parlar i ho ha fet per atacar-lo amb duresa.

Diego Arrabal i la seva defensa del torero

L'excol·laborador de televisió està utilitzant el canal esmentat per posicionar-se a favor del marit d'Ana María Aldón. No només ha desmentit les dades que Rocío Carrasco està donant del destre a la seva docusèrie, també ha donat la cara per ell per un altre motiu. Concretament, per la postura que està adoptant sobre la seva crisi matrimonial.

Exactament, Diego ha volgut posicionar-se a favor d'Ortega Cano respecte al fet que una de les veïnes de Costa Ballena estigui revelant dades de la seva vida. Fins i tot ha arribat a dir públicament: «Això és una vergonya! Està dient barbaritats».

Diego Arrabal
Diego Arrabal està donant la cara per Ortega Cano | Mediaset

Ana, la que ara és coneguda a Telecinco com la 'veïna traïdora', ha explicat que la dona del torero el té «manipulat». De la mateixa manera, ha explicat a Sálvame que «el matrimoni no ha estat mai junt. Si ell hi és, ella no baixa i si ell ho fa, ella fa les maletes i se'n va».

A més, aquesta dona ha dit que la parella té pagaments endarrerits a la comunitat. Fins i tot s'ha atrevit a indicar que «Ortega no s'hauria d'haver casat mai amb aquesta dona. Va pifiar-la  perquè va voler substituir Rocío Jurado per ella...».

Totes aquestes declaracions han molestat el torero i també Arrabal. Tant, que el fotògraf al seu canal de Youtube s'ha referit a aquesta testimoni com una «pocavergonya».

Donen a provar a Diego Arrabal de la seva pròpia medicina

L'exintegrant de Viva la vida ha topat amb el fet que la 'veïna traïdora' no ha callat després del seu insult. S'ha posat davant de les càmeres de Socialité per defensar-se i ho ha fet atacant-lo. Ha afirmat: «Jo el que he dit és veritat tot».

Primer pla de Diego Arrabal.
Diego Arrabal ha rebut l'atac de la 'veïna traïdora' | Telecinco

«No he mentit gens, com ha dit Barrabás (Diego). Jo ho he citat aquí, a veure si té collons. A mi aquest paio no em dirà que no tinc vergonya». A això hi ha afegit: «Qui no té vergonya és ell. Sí, perquè puja a un helicòpter per veure els que són a la platja».

D'aquesta manera, Ana ha carregat contra el paparazzi per les seves declaracions i per la seva manera d'afrontar la feina. Caldrà esperar per veure si ell decideix contestar-li o no públicament. Això sí, mentre la resposta arriba, la dona ha donat més dades de com estan el torero i la seva dona.

Ha afirmat: «Estan sempre separats, no són persones agradables ni per als veïns. Aquí no n'hi ha gens d'afecte i, sobretot, per part d'ella. El més normal és que un matrimoni surti, s'agafi de la mà o vagin parlant, però ni parlen ni s'agafen del braç ni res».

«Si no es volguessin a separar ho haurien de dir, però no ho diuen perquè no els interessa. Ella ara és a Sanlúcar deliberant amb la seva família el que farà, que estan menjant tots d'Ortega. La separació està anunciada, segur que la faran pública aquesta setmana».