Primer pla de Ramón García.

Ramón García reconeix que la seva exdona està plorant perquè és incapaç d'oblidar-lo

Ramón García veu com Patricia Cerezo s'enfonsa després de recordar la tragèdia

Ramón García és un presentador de televisió que ha passat per l'experiència de separar-se de la que va ser la seva dona durant 25 anys, Patricia Cerezo. La veritat és que Ramón García es va quedar molt afectat després d'una ruptura que ningú no s'esperava. Aquesta destruïa més de dues dècades d'il·lusió i tota una vida amb la dona que li va donar les dues filles que té.

La realitat és que el basc no va ser l'únic que va patir en aquesta ruptura, tot i que sí que va ser el que va mostrar més signes de tristesa de manera pública. Patricia Cerezo no va ser aliena a aquest patiment i els últims anys, especialment durant aquests 12 mesos, ha intentat oblidar la ruptura. A més. ha pensat molt més en ella mateixa des d'aleshores.

Ramon García és conscient que la seva ex està patint moltíssim

Mentrestant, aquest 16 d'agost del 2022 no ha estat una data senzilla per a la dona de Ramón García. I és que, més enllà de la ruptura, tres anys abans l'empresària vivia un dels episodis més durs que ha patit a la seva vida.

Muntatge fotogràfic de Ramón García i Patrícia Cerezo.
Ramón García i Patricia Cerezo es van separar fa un any | CatalunyaDiari

Estem parlant de la mort d'un pilar per a Patricia, i no és altre que el seu pare Jose Luis Cerezo Preysler. Patricia va patir un dels revessos més complicats de tota la vida i quatre anys després de la pèrdua del seu pare, es continua emocionant parlant d'aquesta persona que va significar tant per a ella.

El cas és que Patricia ha escollit les seves xarxes socials per fer-li un emotiu homenatge i li ha escrit aquestes paraules.

«Quatre anys sense tu, papi, i res ha tornat a ser el mateix. No hi ha un sol dia que no et trobi a faltar. Trobo a faltar la teva veu, el teu riure, els teus petons, els teus consells, els teus missatges, les teves trucades, però sento que ets amb mi».

«Ahir a la nit, quan recordava cada minut viscut del 16 d'agost del 2018, no vaig poder evitar esfondrar-me i de sobte vaig veure una estrella fugaç. Va ser màgic, vaig sentir una pau… Sé que sempre ets amb mi i que estàs bé. T'estimo, papi, t'estimo eternament», ha publicat a les seves xarxes.

La dolorosa mort del pare de Patricia Cerezo que la va enfonsar

Cal assenyalar que José Luis Cerezo Preysler deixava aquest món amb 79 anys. La mort de José Luis es donava per complicacions sorgides d'una operació d'hèrnia de disc a què es va sotmetre el juny del 2018, una situació alarmant que el va portar a ser intervingut d'urgència.

Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo.
Ramón García sap que la seva ex, Patricia Cerezo, està patint molt aquest 16 d'agost | Europa Press

El progenitor de Patricia Cerezo va estar diversos mesos hospitalitzat, i va ser allà quan va contreure una pneumònia intrahospitalària que va acabar amb un dramàtic final per a aquest gerent de l'àmbit naval.

Tots dos sempre es van professar el seu amor i era freqüent que la periodista dediqués a José Luis i a Pilar de Castellví, els seus pares, bonics posts. A més, els acompanyava d'imatges que solia compartir al seu compte d'Instagram.

La nova vida de Ramón García després de la seva ruptura

Personalment, Patricia segueix il·lusionada amb l'empresari Kiko Gámez i està radiant amb el llançament de la seva agència de comunicació, 49 Comunicación.

Ramón García somrient
Ramón García ha superat la ruptura com ha pogut | Europa Press

Per part seva, Ramón García porta «la mateixa vida de sempre, tranquil·la, a la seva, sense fer declaracions ni entrevistes. Ell viu i deixa viure». Sap que la ruptura ha estat un «cop dur, però a poc a poc va recuperant l'ànim i les ganes de sortir i de relacionar-se».

«En realitat, se l'ha de conèixer molt bé per adonar-te d'alguna cosa. És molt professional quan la càmera s'encén». D'amor «no  en vol sentir ni a parlar», afirmen des del seu propi treball a la televisió autonòmica manxega.