Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier alarma tothom, ingressat en un hospital del Perú en plenes vacances

Jorge Javier ha preocupat molt els seus seguidors amb les fotos a l'hospital

Fa pocs dies que Jorge Javier no és a Sálvame i ja ha donat un ensurt en la distància als seus companys i als seus seguidors. I és que el presentador de Telecinco ha reaparegut a les seves xarxes socials per donar una notícia no gaire bona.

«Dilluns passat em van haver d'ingressar en un hospital durant dos dies», ha confessat a les seves xarxes. Malauradament, sembla que el presentador no ha començat amb gaire bon peu les vacances al Perú.

Per sort, sembla que la cosa no ha estat gaire greu, ell mateix ha estat l'encarregat d'explicar els fets i donar tots els detalls als seus seguidors, per evitar les preocupacions.

«Quatre sessions a la cambra hiperbàrica perquè desaparegués l'edema pulmonar, corticoides, antibiòtics i què sé jo! Una festa», ha explicat. I és que, segons ell mateix ha dit, el que va patir va ser el temut mal d'altura.

Jorge Javier no comença amb bon peu les vacances

«El Perú és un país meravellós. Vaig arribar fa dues setmanes i he conegut la preciosa Lima, he vist volar còndors i poquet més. Perquè dilluns passat em van haver d'ingressar», començava explicant al post en què ha explicat tot el succeït.

S'hi pot veure clarament com tot el que diu és cert. El presentador de Sálvame no només ha explicat els fets, sinó que també ha adjuntat diverses fotos dels seus dos dies a l'hospital.

A la primera se'l pot veure en cadira de rodes i amb una sonda al nas per ajudar-lo a respirar. A les tres restants ja se'l veu a l'hospital, amb diversos metges atenent-lo.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha explicat què ha passat. | @jorgejaviervazquez

Així doncs, queda clar que Jorge Javier no ho ha passat gens bé en els primers dies de vacances. Això sí, el pitjor ha passat i, tal com ha confessat ell mateix, ara ja està donat d'alta i molt millor.

De fet, ha confirmat que segueix de visita pel Perú, i que, per tant, ha reprès les vacances. Encara que amb alguna dificultat.

«La gastronomia és excel·lent, però la gaudeixo poquet perquè tinc la gola inflamada i cada mos que em fico és un ganivet que se'm clava a l'ànima», ha explicat Jorge Javier Vázquez.

El mal d'altura no el para i segueix amb el viatge

«Vaig poder visitar a rastres el Machu Picchu, xutant-me oxigen cada deu minuts. Passet a passet, suau, suau. I Cusco. Adjuntaré fotos demà», ha volgut explicar el presentador.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha hagut de ser ingressat en un hospital del Perú. | @jorgejaviervazquez

Sembla, per tant, que per molt malament que ho hagi passat, Jorge Javier no està disposat a perdre's ni un dia més de les vacances tan anhelades. De fet, al mateix post esmenta quin serà el seu pròxim destí.

«Avui em toca anar a un lloc amb mosquits. Por em fa. Vaig intentar vendre les fotografies a veure si em donaven una alegria donant-me uns quants euros, però com que era pont van tancar abans».

Així doncs, queda clar que les ganes de gaudir dels dies lliures han pogut més que el mal d'altura que li ha provocat el viatge al Perú. Jorge Javier no està disposat a deixar passar les vacances sense haver gaudit al màxim de tots els seus dies.