Primer pla d'Adela González.

Adela González ja no amaga que el seu marit no dorm a casa

Adela confessa obertament el problema que té amb el seu marit

Adela González s'ha convertit en una de les revelacions de Sálvame el 2022. Va arribar al programa de Telecinco gairebé sense fer soroll cap al mes de febrer. I encara que els primers dies va rebre crítiques a través de les xarxes socials, a poc a poc la presentadora basca s'ha anat guanyant el públic.

▶️ Vídeo del dia

Això s'ha notat en el viratge de les opinions sobre la seva tasca al capdavant del programa de La Fábrica de la Tele. Sens dubte, a Adela li va costar ficar-se de ple en aquest món carregat de salseig com és Sálvame, però ella sabia que l'adaptació seria qüestió de temps.

Ara està feliç després d'haver pres la decisió de deixar la seva vida professional anterior. Una etapa en què conduïa programes d'actualitat, però ara ha assumit del tot els temes relacionats amb el món del cor.

Adela González ja no pot amagar que dorm sense el seu marit

Adela González ha estat entrevistada a Nius , i ha tocat diversos temes. Entre altres, que viu entre Madrid i Bilbao, però no deixa que se'n ressentin les relacions familiars. «La meva casa és on estigui la meva família, ara soc aquí entre setmana, però faig molts skypes al dia, o ells (el seu marit, Mikel Mas, i el seu fill, Eneko) venen a Madrid. Realment, tota la família estem a cavall entre un lloc i un altre. Així que, venir a viure aquí, per què no? És clar que sí», respon.

Primer pla d'Adela González.
Adela González parla de la seva situació familiar | Telecinco
 

Adela mira enrere i recorda aquell primer dia del seu debut. «Vaig ser molt ben rebuda, tant pels companys de la redacció, com del plató, sempre amb un somriure. [...] Aquests nervis que sempre tens al posar-te davant d'una càmera, perquè això no es perd mai, es van anar dissipant de seguida. En una setmana ja vaig anar sentint el plató una mica més meu».

La seva arribada a Sálvame no va suposar cap problema

Sobre aquest canvi de registre, la periodista afirma que «fa 20 anys que fa televisió, en tota mena de formats. És cert que en els últims temps he estat més centrada en un programa de tall més informatiu, però també molt social i divertit», explica. «Fins fa ben poca cosa, estava presentant La Redacción, format també de La Fábrica de la Tele que era un programa molt fresc, entretingut i divers», sosté.

Imatge d'Adela González.
Adela González explica que el canvi cap a Sálvame no li va costar gens | Mediaset

Pel que fa al que aporta a aquest veterà programa, com és Salvame, Adela ho té clar. «Suposo que la meva faceta com a professional que té cintura per encaixar en tota mena de programes, la versatilitat», explica.

«Crec que tinc capacitat per adaptar-me a tots els formats, avui en un i demà en un altre. Aporto una cara més i una manera d'expressar i comunicar que es complementa amb les que ja hi ha».

La presentadora basca confessa per què té tanta química amb Jorge Javier

A més, no defuig a parlar sobre el seu company de feina i l'anomenat 'amo del mas' del programa de Telecinco. Assegura que hi té una gran química.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez parlant en un plató de Telecinco
Jorge Javier Vázquez i Adela González tenen molt bona relació | GTRES

«Vaig coincidir un dia amb ell, en una visita prèvia a Mediaset, però com a company l'he conegut ara. És molt generós i molt obert, jo també soc molt oberta, espontània, molt plàstica», explica. «Compartim sentit de l'humor i hem encaixat molt bé. Hi ha vegades que la química sorgeix i en aquest cas ha sorgit. Això es nota i traspassa la pantalla», ha revelat González.

Per acabar, confessa que no perd de vista les audiències que fa el programa cada dia. «Ho visc amb relativitat, que és com s'han de viure les coses, la intensitat és sempre mala companya i et pot distorsionar la realitat. En el que cal centrar-se és fer un bon programa, i en això estem», confessa.