Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Lolita Flores i Guillermo Furiase

Guillermo Furiase, el pare dels fills de Lolita, ja no amaga el seu secret

Guillermo Furiase, l'exmarit de Lolita, no amaga la seva situació

Guillermo Furiase és conegut al nostre país per haver estat el marit de Lolita. Amb ella va estar casat 12 anys i fruit d'aquest matrimoni van néixer dos fills: Elena Furiase, de 34 anys, i Guillermo, de 29 anys. I ara sabem una mica més de l'argentí, coneixem un secret: ha optat del tot per portar una vida absolutament anònima.

Ell, després d'haver viscut un complicat episodi professional amb la seva primogènita i després de patir un greu revés de salut, s'ha volgut allunyar de tot. Ha preferit gaudir d'un dia a dia sense càmeres al davant i sense el seguiment constant de la premsa.

Guillermo Furiase i les dades més singulars de la seva vida al costat de Lolita

El que va ser gendre de 'La Faraona' va entrar a la vida del clan per quedar-se a la dècada dels anys 80. Ho va fer quan va conèixer la filla gran de l'artista i van iniciar un romanç que acabaria en casament el 1983. Un casament dels més sonats del nostre país que va generar un autèntic caos i que ha passat a ser una fita dins de la premsa del cor.

Des d'aquell moment, Guillermo i la seva dona es van fer protagonistes absoluts dels mitjans pel matrimoni, copant nombroses portades.

Però ell també va aconseguir popularitat en convertir-se, de la mateixa manera, en el representant del seu cunyat, Antonio Flores. Exactament, va ser el mànager del compositor i cantant fins a l'any de la seva mort, 1995.

Aquell any va ser un veritable horror per a Furiase i per a tota la família Flores. I és que no només es va produir la mort de la matriarca i, 15 dies després, la del seu fill. També es va produir la separació d'ell i Lolita, que el va portar a decidir marxar a la seva terra natal durant una temporada.

Foto de Lolita Flores plorant
Lolita i el seu exmarit, Guillermo Furiase, van viure diverses desgràcies de cop | Telecinco

Se'n va anar perquè va afirmar no trobar-se bé ni físicament ni mentalment i perquè necessitava plorar per tot el que estava passant. Necessitava fer-ho lluny de la que hi havia la seva dona, que requeria espai per afrontar la situació.

Malgrat tot, el temps va guarir les ferides i Guillermo va decidir reprendre després la seva carrera com a representant. Es va convertir en la persona encarregada de dirigir la trajectòria professional de la seva filla com a actriu, a qui va aconseguir interessants projectes. Tot i això, ell va quedar en el punt de mira quan Elena va tenir seriosos problemes de salut que la van fer frenar i fins i tot rebutjar papers importants.

En aquell moment, es va parlar que ella patia por escènica i fins i tot que tenia massa pressió. No obstant això, tot va ser perquè va descuidar notablement la seva salut i es va veure en la necessitat de parar i dedicar-li temps.

Foto de Guillermo Furiase i Elena Furiase
Guillermo Furiase era el representant de la seva filla, Elena Furiase, i això els va jugar una mala passada | GTRES

Aquesta situació sembla que va menystenir en certa mesura la relació professional de pare i filla. Per això el 2011 tots dos van decidir trencar-la, per així poder mantenir en perfecte estat els seus llaços personals.

Guillermo Furiase decideix canviar de vida

L'exmarit de Lolita va ser notícia per deixar de portar la carrera d'Elena i també per un problema seriós de salut que va patir poc després. En concret, el 2015 va ser víctima d'un infart cerebral, que va fer que hagués d'afrontar molts mesos de recuperació. Mesos en què va comptar amb el suport dels seus dos fills i, fins i tot, de la cantant.

Després de tots aquests contratemps, Guillermo va tenir una cosa clara i és que volia portar una vida anònima el més tranquil·la possible i ho està aconseguint. Ja no en sabem res, llevat que està centrat en els seus hobbies i en gaudir al màxim dels seus nets, Noah i la Nala. L'última vegada que el vam veure va ser al casament de la seva primogènita, en què va exercir com a padrí.