Primer pla de Rocío Flores amb la mirada perduda

Rocío Flores ja no pot amagar més el secret del seu germà David

Rocío Flores és conscient del gran dolor que produeix a la seva mare

Rocío Flores està descobrint, gràcies a En el nombre de Rocío, quins pensaments té la seva mare sobre diverses qüestions que l'han afectat des de fa anys. La mare de Rocío Flores ha respost de forma contundent a una de les preguntes més controvertides que se li podien fer.

▶️ Vídeo del dia

Parlem de David Flores Carrasco, que davant la separació d'Antonio David i Olga Moreno, el noi es quedaria amb l'andalusa a casa. Com pot ser que el fill de Rociíto acabi vivint amb Olga? A aquesta pregunta ha respost la protagonista de la docusèrie de forma irònica, com sol ser habitual.

Rocío Flores ja no pot amagar el secret del seu germà

«Ho ha fet perfecte», sentenciava la filla de Rocío Jurado. «Jo me n'he separat, he tingut dos fills, m'ha torturat durant vint anys i la conclusió ha estat endur-se els meus fills. Així ho explica Rocío després d'afirmar que és clar que el seu fill es quedarà amb Olga si aquesta se separa d'Antonio David.

Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores
David Flores Carrasco veu com la seva mare parla de la seva relació amb Olga Moreno | Canva

«Se'ls ha emportat dient durant vint anys que els nens no volien estar amb mi perquè no era una bona mare. Ara que ja se'ls ha endut i se'ls ha posat a Olga, ara els nens sí que volen tenir relació amb mi», ha sentenciat. La filla de 'la más grande' és conscient que tot forma part d'un pla ideat magistralment per dos dels seus enemics.

«Que pel cony que li falta a ella he parit jo als meus dos fills!»

«Els deixa amb Olga. Rocío és independent, el nen es queda amb ella. La dota d'una responsabilitat pública que ella és la mare del nen i li fa creure que és ella la mare perquè aquest nen no té mare, perquè la seva mare no el vol, no el cuida, no li paga la manutenció, perquè no s'interessa per ell», exposa Rocío. «Que els he parit jo! Que pel cony que li falta a ella he parit jo als meus dos fills!».

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco revela la seva opinió | MITELE

A més, Rocío no ha defugit les imatges que més mal li han provocat a l'últim capítol fins a la data d'En el nombre de Rocío, el 14.

Rociíto ha presenciat el vídeo en què Antonio David s'adona a Sálvame que emetran Rocío, contar la verdad para seguir viva. Plorant com una magdalena, assegura que «aquesta cara que posa l'ésser quan li posen el documental, aquesta és la seva cara real. Aquesta és la cara que jo conec. Aquesta és la cara que jo no puc veure. Em fa por, em fa terror, perquè jo sé aquesta cara quina és».

Aquest dimarts s'emeten, en obert, dos capítols nous de la docusèrie

Els capítols més importants de la història de Rocío Carrasco sobre esdeveniments importants a la vida de Rocío Jurado i les relacions familiars veuran la llum avui a les 22:00 a Telecinco. En unes hores, veurem els capítols tres i quatre d'En el nombre de Rocío.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i David Flores.
Rocío Carrasco parla sobre la relació entre el seu fill, David Flores, i Olga Moreno | CatalunyaDiari

Sandra Barneda conduirà aquests nous episodis en què la madrilenya ret homenatge a la figura del seu pare i deixa retratada en diversos aspectes Raquel Mosquera, la seva segona dona. Rociíto revela les primeres picabaralles per l'herència de l'exboxejador al voltant de la seva família i sobretot les relacionades amb la seva vídua. L'estrena d'aquests dos capítols comptarà amb la protagonista de la docusèrie al mateix plató. I aquesta desgranarà tot el que s'expliqui en aquests episodis sobre la seva vida.