Foto de José Fernando Ortega

José Fernando Ortega s'assabenta de la notícia del seu pare i es queda sense paraules

El noi no està d'acord amb la darrera decisió del torero

Ha passat molt de temps des que José Fernando va deixar de banda els mals hàbits i va ingressar en un centre psiquiàtric per recuperar-se. Concretament, el 2017, el fill de José Ortega Cano començava una nova vida allunyat de tot. De la seva família, però també de tot allò dolent que el feia convertir-se en una altra persona.

Encara que està internat al centre psiquiàtric de Ciempozuelos i té molt poc contacte a la setmana amb la família, la veritat és que ell ho sap tot. És per això que s'ha quedat de pedra en assabentar-se de l'última decisió del pare. El que més fa mal a José Fernando ara és no poder estar al seu costat en aquests moments tan delicats pels quals travessa el torero.

Quina decisió ha pres José Ortega Cano i per què el seu fill José Fernando s'ha quedat de pedra?

José Fernando no s'ho creu

Després de protagonitzar diverses topades amb la premsa, amb la seva família i prendre decisions que ningú s'hauria imaginat, José Fernando va ingressar a Ciempozuelos. Les addiccions van provocar que es convertís en una altra persona i que deixés de banda els seus més estimats. Avui, quatre anys més tard, el noi continua lluitant per recuperar-se.

Tot i que té prohibida la sortida al carrer, sí que ha rebut més d'una vegada el permís del centre. El jove té una nena en comú amb Michu, i la nena ho és tot per a ell. És per això que les seves visites es resumeixen en ella i en la seva família, que encara roman al seu costat.

José Fernando Ortega
José Fernando Ortega, s'assabenta de tot el que passa a la seva família | GTRES

A més, José Fernando rep una trucada a la setmana, segons expliquen des de Ciempozuelos. La seva família i, en concret, la seva germana Gloria Camila, és qui s'encarrega de posar-lo a dia. És per això que José Fernando s'ha assabentat de l'última decisió del seu pare.

Una, que no té res a veure amb la seva separació amb Ana María Aldón. Una de molt diferent que, a més d'ell, ha deixat de pedra tots els seguidors i amics del torero. José Ortega Cano torna a les arenes.

La notícia que ningú esperava

No són bons moments, almenys mediàtics, per al pare de José Fernando. Ara que hauria d'estar tranquil a casa de San Sebastián de los Reyes, està patint una allau mediàtica. I tot perquè la seva relació amb Ana María s'està anant en orris.

José Fernando ha donat suport al seu pare en tot moment, i prengui la decisió que prengui, el seguirà estimant igual. Tot i això, el torero ha decidit tornar a les arenes, i això ja no agrada tant al jove.

José Ortega Cano amb el seu fill
Ortega Cano té el suport del seu fill | EUROPA PRESS

Han estat moltes les ocasions en què a José Ortega Cano se l'ha vist coixejar. No només això, sinó que, a causa de la seva edat, la fisonomia així com la força física no són allò que eren anys enrere. Tot i això, això no sembla importar-li perquè el torero té clar que tornarà. I ho farà al Festival de Sevilla. Així ho ha explicat el seu gran amic Juan José Padilla, l'encarregat de revolucionar-ho tot.

«El mestre és molt responsable, està en això, s'està preparant. Està molt il·lusionat. Torejarà, vol torejar al Festival de Sevilla, un festival benèfic, com sempre, col·laborant el mestre en tot i el mestre molt responsable», assegurava.

Una decisió que no només deixa l'opinió pública de pedra. La seva família, entre els quals hi ha la seva filla Gloria Camila i la seva, fins ara dona, Ana María, no estan gaire contentes. Només queda esperar a veure'l dins una plaça de bous.