Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rocío Carrasco rep l'atac definitiu de la seva cosina i deixa els seus fills en xoc

Rocío Carrasco torna a ser objectiu d'un revés inesperat

Rocío Carrasco està feliç perquè aquesta nit comença a emetre's en obert la segona part de la seva docusèrie. Una producció que moltes persones ja han vist pagant, en què deixa al descobert el motiu de la seva nul·la relació amb la seva família. En concret, amb membres del clan, per exemple la seva cosina Chayo Mohedano, que ara hi ha tingut un horrorós gest amb ella. La filla de Rosa Benito ha pronunciat unes paraules que han estat vistes com a un nou atac contra ella. Paraules que tornen a treure a col·lació la maternitat i la relació amb els fills.

Rocío Carrasco estupefacta pel comentari de Chayo Mohedano

La dona de Fidel Albiac sap que la filla d'Amador és molt activa a les xarxes socials. Tant és així que hi parla de la seva vida privada, de la seva feina i, fins i tot, intercanvia missatges amb internautes. I això últim és precisament el que l'ha portada, presumptament, a donar un revés a Rocío.

El que ha passat és que una dona ha escrit a xarxes que es va trobar amb la cantant en un parc d'atraccions de Madrid. És més, ha explicat que s'hi va acostar per dir-li en veu alta: «Visca Rocío Carrasco!». Així deixava de manifest que es posiciona al costat de la filla de Rocío Jurado en aquesta 'guerra familiar' que existeix.

Primer pla de Chayo Mohedano.
La cosina de Rocío Carrasco ha tornat a generar controvèrsia amb les seves accions. | GTRES

Aquest tuit, ràpidament, ha estat contestat per Chayo: «Quina mentidera. Si ho has dit (que ho dubto molt), no ho he sentit. Busca'm i tingues co***ns de dir-m'ho a la cara, veuràs què et contesto. Però pensa que estic amb els meus fills, no com altres. Vinga, que t'espero».

Rocío veu generar-se la polèmica per les paraules del seu familiar

El comentari ràpidament ha creat un gran enrenou a Twitter i moltes persones que han atacat la cosina de Rocío. Han considerat que és molt lleig que torni a atacar-la amb la seva insinuació que és mala mare. Atac que ha rebut durant anys i que continuen retraient-li malgrat haver explicat el motiu pel qual està allunyada d'aquells.

L'artista ha volgut tancar la polèmica deixant caure que se l'havia malinterpretada i que no es referia a Carrasco. Ha afirmat: «Com altres em refereixo a ella mateixa. No crec que una senyora adulta es posi a cridar enmig d'un parc acompanyada dels seus nens en compte de gaudir-ne. És igual, perquè és mentida allò que escriu. Els meus fills havien d'estirar de mi de tanta gent que m'ha demostrat el seu amor».

Tot i l'explicació, però, la filla de Benito no ha convençut gran part dels internautes. I ho han deixat clar amb missatges com ara: «Un tuit digne de qui va parir la Venenito. Llançant la pedra i amagant la mà, espero que no es mosseguin la llengua o s'enverinaran elles soles».

En aquesta mateixa línia, també hi ha: «Ja l'has cagat, no desviïs ara l'atenció», «Deixa-ho. No et justifiquis més que fa pena llegir-te» i «Qui escup cap amunt… És bastant fastigós treure allò dels fills sempre a la llum. Pregunto: Per què no la deixeu en pau?».

Rocío Carrasco reconeix el seu distanciament amb Chayo Mohedano

La mare de Rocío Flores ha exposat a la seva docusèrie que la relació amb la seva cosina ha estat plena d'alts i baixos. Així, encara que aquesta va acudir a la seva boda, el distanciament es va acabar produint. I ha explicat certs detalls que ho deixen clar.

Mohedano ha quedat en qüestió en revelar-se que, a l'última gala de la seva tieta, el seu pare, Canales, i ella van ser els únics que van cobrar. Una dada sumada a altres que han portat Rocío a ser molt clara: «Amb Chayo sempre vaig tenir una relació molt bona. Ara com ara, s'ha refredat i ella no s'ha portat bé amb mi».

«Jo em vaig trobant amb persones a qui jo no els he fet absolutament res i que l'únic que he fet ha estat ajudar-los, perquè a ella també se l'ha ajudada en moltes coses, i jo vaig rebent hòsties. I no he tingut ni una discussió, ni cap baralla, ni una paraula més alta que una altra amb ella. Però no s'ha portat bé amb mi».

D'aquesta manera, ha deixat en evidència la cantant i no sabem si revelarà alguna situació més que ho faci. Sigui com sigui, sembla que la seva cosina aprofita qualsevol circumstància, igual que els seus pares o els seus oncles, per atacar-la.

▶️ Vídeo del dia