José Luis Gil a un 'photocall'

La filla de José Luis Gil publica la fotografia que mostra el seu estat real

Irene Gil mostra la imatge actual de l'estimat actor de 'La que se avecina'

José Luis Gil és un dels actors més estimats del nostre país gràcies a la seva feina en dues de les sèries més icòniques de la televisió. Tant a Aquí no hay quien viva com a La que se avecina, José Luis ha estat un personatge clau per als seguidors de la sèrie. Per això, el troben a faltar massa després que el novembre del 2021 patís un ictus que l'ha deixat fora de combat.

El cas és que l'afectat no ha fet declaracions en tot aquest temps des que patís una malaltia tan greu. I la veritat és que han estat especialment els seus amics i companys de professió els que han donat informació sobre el seu estat de salut a compte gotes.

Irene, filla de José Luis Gil, mostra la foto que els seus fans volien veure

En general, companys com a Loles León, Jordi Sánchez o Miren Ibarguren han destacat la fortalesa de José Luis. Van afirmar al seu dia que l'actor tiraria endavant, encara que la seva evolució seria més lenta del que s'esperava.

José Luis Gil posant seriosament
La família de l'intèrpret ha sortit al pas dels rumors | Europa Press

En els darrers dies, una familiar de l'actor tancava tots els rumors sobre el suposat empitjorament de la salut de l'actor després de les declaracions de Cristina Medina. I és que, en aquestes, alarmava tothom després d'assegurar que estava preocupada per ell perquè «no estava bé».

Així, Irene Gil, filla de l'actor espanyol, ha publicat un 'post' al seu compte d'Instagram en què vol deixar clar que el seu pare segueix una evolució constant. Encara que potser massa lenta pel que els agradaria als seus seguidors.

Fa només uns dies, la familiar de José Luis posava de manifest l'atipament dels rumors que es publicaven en diferents mitjans dubtant de la bona evolució de l'intèrpret. Amb tot, Irene escrivia per als seus poc més de 300 seguidors com es trobava actualment el seu estimat pare.

▶️ Vídeo del dia

«Simplement, això és lent i no hi ha res a explicar»

«El meu pare, José Luis Gil, s'està recuperant a casa. Els amics, familiars i companys que han volgut, han vingut a veure'l. Simplement, això és lent i no hi ha res a explicar», començava el 'post' d'Irene en què apareix el protagonista del dia amb la seva dona, Carolina Montijano.

«Seguim avançant, amb ajuda de gent meravellosa, treballant amb un centre especialitzat i supervisat per l'equip de neurologia del Doctor Anciones. Sense ocultisme, sense secretisme, una mica cansats de titulars morbosos i de periodisme de clic. La meva mare, els meus germans i per descomptat, el meu pare, agraïm infinitament les mostres d'afecte», continua.

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
José Luis Gil és un actor molt estimat pel gran públic| Europa Press

Amb aquestes paraules d'Irene, la família de José Luis Gil espera que cessin aquests rumors d'empitjorament del seu pare. Volen que el deixin respirar fins que, per fi, surti del forat on el destí el va ficar. I és que tot va passar quan patia aquell ictus que li va canviar completament la vida fa gairebé un any.

Una amiga de l'actor també parla del seu estat de salut

A més a més, en els darrers dies, Petra Martínez, actriu de La que se avecina, també s'ha referit a l'actor. En concret, desitja que es recuperi aviat i pugui tornar a gravar la sèrie que tant l'apassiona.

Imatge de Petra Martínez interpretant a Fina Palomares a 'La que se avecina'
Petra Martínez a La que se avecina| Telecinco

«Espero que vagi recuperant-se a poc a poc perquè aquestes coses són molt lentes. Et dic que no et puc dir res de nou que ja no hagin dit els meus companys», va afirmar.

Alhora, l'actriu valora la pau que li transmet cada vegada que es posa davant d'una càmera. «Estàs en escena amb ell, fent una seqüència amb ell i és un actor que et transmet una tranquil·litat. I per mi, que soc tan nerviosa, és meravellós», confessava Martínez.