Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera comprova de la pitjor manera que Carrasco l'ha canviat per una altra

Carlota es queda sense amics

Carlota Corredera no va pensar mai que els seus amics l'abandonarien en el pitjor moment de la seva vida. La gallega ha estat apartada de tots els programes de Mediaset i el grup de comunicació ja no hi compta. Li havien promès una sèrie de projectes, però em sembla que les paraules se les ha endut el vent.

El seu nom va sonar amb prou força per dirigir les gales de la segona temporada de la docusèrie de Rocío Carrasco. Però, després de la primera part, els directius de la cadena van decidir prescindir-ne i apostar per altres cares.

En certa manera, Carlota se sent una mica decebuda. Comprova com el format que ella havia posat en marxa l'han confiat a una altra periodista. En aquest cas, se n'encarregarà Sandra Barneda, que a més és una gran amiga de l'empresària.

Aquesta producció ja es va emetre a través de Mitele Plus, la plataforma de pagament de Mediaset. Però ara ha arribat el moment demostrar-lo públicament. Serà la manera d'explicar a tothom el que ha passat amb l'herència de 'la más grande' i el paper que exerceixen els Mohedano.

La protagonista d'aquesta història continua tenint contacte amb la presentadora de Vigo. Però, a la seva vida, s'hi ha creuat ara Barneda, amb qui va forjar una bonica amistat en el passat. Totes dues van coincidir a Hable con ellas, on s'encarregaven de presentar el format.

Carlota Corredera
Carlota Corredera s'ha quedat sense ajuda | Mediaset

Durant l'emissió de la temporada anterior, la mateixa Sandra ja havia mostrat el seu suport a Rocío més d'una vegada. Ara, tindrà l'oportunitat d'incrementar aquest suport amb la presentació dels debats.

Carlota Corredera, mentrestant, haurà de conformar-se seguint des de casa les noves entregues de la sèrie. Va haver de pagar un preu molt alt per defensar la seva amiga. Va arribar a admetre que «les coses més terrorífiques de la meva vida m'han passat en donar la cara a la docusèrie».

Per això, els seguidors de la gallega s'han mobilitzat a través de les xarxes socials. Volien interessar-se per ella i pels seus plans de futur. Per això, la presentadora no va dubtar a calmar la seva comunitat de fans.

El passat mes de març es va acomiadar de Sálvame , on havia treballat durant 13 anys. Li havien promès una sortida digna, amb un programa nou que s'hi ajustés. Però, res d'això es va complir. Amb el pas dels mesos no li han donat cap oportunitat.

De moment, no té cap proposta sobre la taula. «Us sento molt a prop avui i sempre, gràcies per la vostra calor i amor. Quan hi hagi alguna cosa a explicar-vos, ho sabreu, i sí, estic viva», va escriure al seu compte de Twitter.

Carlota Corredera, descartada en un nou projecte

Carlota Corredera ha hagut de sortir al pas diverses vegades per desmentir rumors que la situaven a diferents programes. D'alguna manera necessita protagonisme i per això recorre a les xarxes socials per mantenir-se a la primera línia mediàtica.

Recentment es coneixia que la viguesa havia de posar-se al capdavant de ¿Quién es mi padre? . Aquest format s'estrenarà d'aquí a unes setmanes, però l'escollida final va ser Emma García. Això suposava un altre nou revés per a l'excol·laboradora de Sálvame.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Carlota Corredera
Rocío Carrasco ja s'ha oblidat de Carlota Corredera | La Noticia Digital

Fonts de la cadena asseguren que ara mateix té tancades les portes de Mediaset. Consideren que seria molt poc productiu posar-la a presentar qualsevol mena de programa. Contractar-la suposaria una decisió que repercutiria de manera negativa a les audiències.

▶️ Vídeo del dia

Carlota Corredera confiava que l'acompanyarien en aquests instants tan complicats. Però ha vist com els directors i els seus companys de la casa li han girat l'esquena.