Emilio Aragón

Emilio Aragón descobreix que el seu altre fill té una vida oculta

Emilio és conscient de com va canviar la seva vida des que va saltar a la fama

Emilio Aragón va aconseguir un gran èxit als anys 90, quan va arribar a les pantalles de televisió una sèrie tan icònica com Médico de familia.

La sèrie, produïda per Globomedia va obtenir una audiència espectacular, i en certa manera, va  tenir ant d'èxit gràcies als actors que componien l'elenc de la ficció de Telecinco. Un dels personatges més inoblidables que recordem és el de Chechu, un dels fills d'Emilio Aragón en aquella sèrie.

Aleshores, Aaron Guerrero era tan sols un nen i el seu personatge de Chechu el va catapultar a la fama. A més, anys després, el jove també seria reconegut per la seva feina a Ana y los 7 en què va estar diverses temporades treballant.

Emilio Aragón s'assabenta, finalment, de la vida oculta del jove

La veritat és que la carrera d'Aaron Guerrero no va ser fàcil. Després d'assaborir les mels de la fama, segons anava fent-se gran, van començar a no trucar-li per treballar a la televisió.

El cas és que després d'un any sense rebre cap mena d'oferta, el famós Chechu de Médico de familia va decidir obrir el seu primer restaurant. Ara ja té set locals a Madrid i fa molt poc temps que té el seu propi vi.

Emilio Aragón
Emilio Aragón sempre ha estat una persona molt familiar | EUROPA PRESS

A més, el jove de 35 anys, està casat amb Salomé Gadea i té un fill de quatre, a qui espera donar-li un germà ben aviat. Aaron Guerrero ha xerrat amb ABC i ha parlat sense embuts, revelant què espera de la seva vida lluny dels focus de la televisió.

'Chechu', de Médico de familia, és un home d'èxit amb 35 anys

«Amb 22 anys, després d'acabar la sèrie amb Ana Obregón, va passar més d'un any sense que realment sorgís cap oferta atractiva per a un altre rodatge».

Aaron Guerrero
Aaron Guerrero, conegut pel seu paper de 'Chechu' | GTRES

«Jo m'havia preparat per a la interpretació i sobretot per al doblatge, però sempre em va agradar el món de la cuina i sobretot el del vi. Per això, quan estava cansat d'esperar vaig optar per obrir el meu primer negoci i des del principi em va anar molt bé», així explica Guerrero la seva situació. Sobre com va poder obrir el seu primer negoci hostaler, el jove confessa que va recórrer als seus estalvis i va invertir part del que havia guanyat a la televisió.

«No és que hagi estat especialment una formigueta perquè m'agrada gaudir de la vida, però he gastat amb seny i he estalviat prou per poder fer els meus somnis realitat», revelava.

El jove empresari confessa si manté relació amb Emilio Aragón

Pels que es pensen que és una joguina trencada, Aaron ho té clar. «Els dotze anys que he treballat d'actor només m'han servit per tenir bones experiències i el que he guanyat m'ha permès començar la meva carrera com a empresari. També m'ha obert moltes portes i entrevistes que han permès donar visibilitat als meus projectes».

Respecte a si té contacte amb el seu pare a la ficció, així es refereix a la relació que té amb Emilio Aragón. «Tinc contacte amb ell a través dels grups de WhatsApp . Aquí ens felicitem les festes i comentem moltes coses o ens animem quan algú llança algun projecte».

Emilio Aragón
Emilio Aragón s'alegra de com li va la vida al seu fill a la ficció | GTRES

«És veritat que moltes vegades volem quedar, però sol ser complicat perquè tots estem molt enfeinats», lamenta. A més, la seva confessió sobre els nombrosos locals d'hostaleria que posseeix ha deixat sense paraules el seu pare a la ficció. «Ens diem grup Mimosa, són tres restaurants italians, tres cerveseries i un andalús, La Malaje. El meu últim projecte ha estat llançar un vi, Cayetana», deia orgullós.

D'altra banda, aquest admet que li cau la bava amb el seu fill de quatre anys, però que té unes ganes boges de donar-li un germà.

▶️ Vídeo del dia

«M'agradaria que tingués un altre germanet perquè jo tinc una relació boníssima amb el meu», concloïa l'entrevista.