Alejandra Rubio

Alejandra Rubio revela que ja no és la d'abans i no podrà tornar a treballar

Alejandra es mostra impotent davant la situació

Alejandra Rubio sap que les oportunitats a la televisió escassegen. Presentar o col·laborar en un programa no és tan senzill com podria semblar. I si no, que li preguntin a la seva àvia.

Des que li van cancel·lar el seu últim espai, María Teresa Campos no ha aixecat el cap. Ha reclamat moltes vegades una oportunitat per tornar a la pantalla petita, però els espectadors i la cadena l'han jubilada. Ella pensa que encara podria continuar treballant una temporada més.

L'àvia d'Alejandra ha anat acumulant decepcions en els darrers temps. Se sentia amb forces per seguir amb un format d'actualitat, però els anys també comencen a fer efecte en la comunicadora. Ella intenta endarrerir al màxim la retirada.

És possible que no es vulgui adonar que la seva etapa a la televisió ha finalitzat. Va arribar el moment de deixar pas a les noves generacions, que arriben trepitjant fort amb moltes novetats. En principi, ningú no apostarà per ella.

Imatge d'Alejandra Rubio al programa 'Viernes Deluxe'
Alejandra Rubio coneix l'estat de la seva àvia. | Telecinco

A Mediaset no hi té cabuda i a la resta de canals, tampoc: no està previst fer-li un lloc. Consideren que és un personatge ja molt rendibilitzat que no aportaria massa i que, a més, té un caixet força elevat. Tampoc ajuden gaire les contínues polèmiques que protagonitzen les seves filles i la seva neta Alejandra.

Aquesta jubilació no desitjada ha provocat una sensació de tristesa i frustració a la presentadora. Ja no se sent tan útil com abans. El protagonisme s'ha anat apagant amb el temps. Tant la mare d'Alejandra Rubio com la seva tieta Carmen han assenyalat que a María Teresa li agradaria acomiadar-se de la tele amb un espai d'entrevistes. Va tenir una bona oportunitat amb La Campos móvil, però Telecinco va decidir retirar-lo de la graella després d'un únic programa. Volia avançar-se a un possible fracàs.

Alejandra Rubio és conscient que la seva àvia ha patit una important baixada pel que fa a la seva salut. Es troba més delicada i necessita més atenció. Compta amb personal de servei, a més del seu inseparable Gustavo, que exerceix de xofer i confident. Fa unes setmanes, Carmen Borrego ja deixava entreveure que no estava passant pel seu millor moment. Explicava que, en aquests instants, necessita més que mai les seves filles. Ja no era tan independent com abans.

Captura de María Teresa Campos i Alejandra Rubio.
María Teresa Campos posa amb la seva neta Alejandra. | MTMAD

«Crec que l'error de la teva vida és que et passi el temps i no fer allò que les persones que estan al teu costat es mereixen. I la meva mare s'ho mereix tot, ho dic de cor. Jo a la meva mare l'adoro, espero que em duri molt. Tinc por de perdre persones que són importants, tinc por dels canvis, de no estar a l'altura del que se'm pugui exigir en aquests moments de la meva vida», apuntava la col·laboradora.

Alejandra Rubio li va donar un consell

Alejandra Rubio es mostrava molt molesta fa un parell de setmanes amb Maria Teresa. No entenia que pogués mantenir una relació d'amistat amb Kiko Hernández després de tot el mal que havia fet a la família. D'alguna manera pretenia que es deixessin de veure. Tanmateix, això no va semblar importar-li gaire a la comunicadora. Al cap d'uns dies, convidaria el tertulià a dinar a casa seva, com sol fer de manera regular. Tenen molt bona relació i així ho volien demostrar.

L'emblemàtica presentadora passa per un moment molt complicat. Sempre que apareix a la televisió demana una oportunitat. Assegura que la feina li dona vida i en aquests moments l'atur li l'està traient. Alejandra Rubio estaria encantada amb la possibilitat que tornés a treballar, però saben que resulta gairebé impossible que li donin una oportunitat davant de les càmeres.

▶️ Vídeo del dia