Maite Zaldívar i Julián Muñoz

Mayte Zaldívar revela que el que es diu del càncer de la seva filla Elia és cert

Ja fa nou mesos que Mayte Zaldívar va confirmar la malaltia de la seva filla

La filla de Julián Muñoz i de Mayte Zaldívar va veure com es convertia en notícia. Elia Isabel Muñoz Zaldívar, de 40 anys, va confirmar el 10 de gener d'aquest mateix any un revés dur per a ella i per a la seva família.

La jove lluitava contra un càncer que li podia fer perdre la vida. La seva mare, Mayte Zaldívar, va assegurar, trencada de dolor: «Ara mateix necessito un miracle del cel a la meva vida. Tota la resta no m'importa gens».

El Español va ser el primer mitjà que va poder contactar amb Elia, tot i que no va parlar gaire. «Perdona que sigui força concisa, però avui em trobo regular. És cert el que s'ha dit. Moltes gràcies i disculpa no poder dir res més».

El dur càncer que pateix la filla de Mayte Zaldívar

Des d'aquell mateix dia, la filla de Mayte Zaldívar s'ha centrat exclusivament a lluitar contra la malaltia que pateix. Té la gran sort de tenir tot el suport de la família, sobretot de la seva filla, Vega.

Aleshores, únicament la família més propera estava al corrent del problema de salut que passava la filla de Mayte. Aquests eren els pares, el marit i alguna amiga de més confiança.

Després de nou mesos lluitant contra la malaltia, els mitjans de comunicació han intentat posar-s'hi en contacte per conèixer el seu estat. Però, no ho han aconseguit No vol dir res i prefereix mantenir en silenci aquesta lluita.

Una font propera ha pogut revelar que «continua lluitant i que té dies bons i dies dolents». Deixava ben clar que ella «mai no ha estat un personatge públic», per tant, prefereix mantenir-se al marge.

«Ara porta una vida molt tranquil·la i, sobretot, bolcada en la recuperació. Encara li queda camí per recórrer, però es manté forta». La seva feina ja ha passat a un segon pla, ja que considera que ara la seva prioritat és la seva salut.

De totes maneres, està molt pendent del seu negoci, Trekking Running, gràcies a Raúl, el seu marit. Raúl revelava que «tota la família està molt unida i a Julián i a Mayte els ha ensenyat molt aquest revés».

Mayte Zaldívar
Mayte Zaldívar no ha pogut amagar més l'estat de la seva filla | TELECINCO

 

La seva filla, el millor suport

La filla d'Elia, Vera, és el seu suport i la seva esperança, la persona per qui està lluitant. «Que Vega hi sigui ho canvia tot. La seva lluita es fa més forta. Ella i Raúl són la seva motivació diària», van assegurar en un mitjà de comunicació.

Mayte Zaldívar sap que la seva filla és forta i res no la podrà ensorrar. «Han sortit d'èpoques terribles, de la presó i de linxaments públics. D'això també se'n sortirà. Elia és molt resilient, està tot agafat a temps i els metges tenen molta esperança».

L'exmatrimoni conformat per Mayte Zaldívar i Julián Muñoz es troben consternats i abatuts per la terrible notícia. Només demanen que es resi molt per la salut de la seva única filla en comú.

Mayte Zaldívar
Mayte Zaldívar està destrossada pel càncer de la seva filla | MAYTE ZALDÍVAR @MZALDIVARGARCIA

Al gener, Mayte Zaldívar va trucar al programa Sálvame i narrant el terrible sotrac que travessen va declarar que «Ara mateix necessito un miracle del cel a la meva vida. Tota la resta no m'importa gens».

Mayte es troba devastada, «és una cosa que em trenca el cor, és una cosa que em passa i és el pitjor que m'ha passat a la meva vida. Us demano que reseu per mi, que m'enviïn les vostres millors energies perquè tot vagi bé».

▶️ Vídeo del dia

No ha estat el seu únic problema

I és que d'Elia, per més que hagi estat tota la vida en segon pla, va ser visible l'immens dolor que l'entrada a la presó del seu pare li va provocar. Tot i això, Elia s'ha mantingut sempre allunyada del focus mediàtic, ja que no li agrada tot aquest món, protagonitzat pels seus progenitors.

Abans de la seva malaltia, Elia solia unir-se als esdeveniments esportius que organitzava el seu marit. No es perdia mai cap marató, ja que l'esport és una de les seves aficions preferides.