Primer pla de Rosa Benito somrient.

Rosa Benito deixa clar que Rociíto no ho ha aconseguit i tornaran a estar junts

La mare de Chayo Mohedano ha demostrat les seves intencions públicament

Rosa Benito ha vist que la seva imatge pública ha quedat seriosament en dubte els últims mesos. El motiu és que la docusèrie de la seva neboda, Rocío Carrasco, ha demostrat amb proves que ha mentit més d'una vegada. Fins i tot, ha tret a la llum els conflictes que es van produir al si de la família entre ella i el seu exmarit, Amador.

Malgrat tot, Rosa hi continua amb la seva 'guerra' i, per donar-li un revés, ha mostrat a les xarxes socials diverses imatges que deixen clar que no la separarà dels Mohedano. Així, s'ha deixat veure amb el seu ex i els seus excunyats.

Rosa Benito i el seu retrobament inesperat

La mare de Chayo Mohedano ha estat testimoni que Rocío ha tret a la llum un episodi que ella havia mantingut en secret. Ha revelat que, quan Rosa Benito es va assabentar del deute de 500.000 € que el seu marit tenia amb Hisenda van tenir una renyina. Ha relatat que Rosa li va dir a ell: «Penja't, Amador Mohedano».

Fotomuntatge de Rosa Benito i Rocío Carrasco
Rosa Benito vol demostrar que Rocío Carrasco no aconseguirà separar-la dels Mohedano. | Catalunya Diari

Aquest va ser el principi de la fi del matrimoni, ja que després van haver de fer front a més deutes ia suposats 'enganys' d'ell. Per això, van acabar divorciant-se i protagonitzant moments realment vergonyosos a la televisió.

Amb la revelació d'aquesta circumstància, Rosa Benito ha vist posar en perill la relació amb el seu ex. Una relació que fa poc temps van intentar 'netejar' acudint al programa Déjate Querer, espai en què no van deixar de llançar-se floretes i de dir-se quant s'estimaven malgrat ja no estar junts.

Aquesta campanya de 'rentat d'imatge' i atac a Carrasco continua. Per això, Rosa Benito ha compartit al seu compte d'Instagram una foto amb el seu ex durant el retrobament que han tingut aquests dies a Chipiona. Hi apareixen somrients i darrere d'un marc cinematogràfic.

Al costat de la instantània ha afegit el text següent: «El temps, res millor que el temps per dissipar dubtes, aclarir idees, contestar, oblidar. El temps, quina meravella! I continuem». D'aquesta manera, ha deixat clar que, malgrat els rumors, té una bona relació amb el pare dels seus fills.

Rosa Benito presumeix d'un altre 'supermoment'

Rosa Benito no només ha presumit a les xarxes del cap de setmana amb Amador, sinó també amb més membres del clan. En concret, ha compartit una fotografia on se la veu en un dinar amb Gloria Mohedano i José Antonio. És més, també hi són presents alguns familiars d'Ortega Cano.

Amb aquesta instantània ha deixat clar que, ara que la segona part de la docusèrie de la seva neboda s'emetrà en obert, estan més junts que mai. No importen les acusacions que Rocío aboqui, ni les proves que mostri, ni les gravacions del passat que surtin. Rosa Benito i la seva família política volen exposar que estan units enfront de les crítiques i que no hi ha fissures entre ells. És una manera de tornar a reiterar que ha estat Carrasco qui s'ha separat de la família. Això sí, després de tot el que ha explicat, és evident que aquesta està encantada d'haver-hi trencat les relacions. De fet, ni li passa pel cap la paraula reconciliació.

▶️ Vídeo del dia